AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Eyquem

Eyquem gyújtógyertyák

 

Eyquem márkanév alatt 100 éve készít kiváló minőségű gyújtógyertyákat a francia cég. A vállalat a kezdetek kezdetétől ott volt és ma is ott van a legjobb autógyárak legjelentősebb partnerei között.

 

Az Eyquem a motorsportban szerzett tapasztalataira is épít

 

Nem egyszerűen kiváló gyújtógyertyákat fejleszt, és gyárt is egyben, de ezen keresztül aktív szerepet vállal a legismertebb és legjobb autógyártók motorfejlesztési programjaiban, amelyek célja minél nagyobb teljesítményű és a lehető legkisebb mértékben környezetszennyező motorok tervezése. Alapításától kezdve a cég amolyan tesztterepnek tartja az autósportot, ahol ki lehet próbálni a legújabb és legjobb konstrukciókat. A sportban rendszeres nagy igénybevételekhez kifejlesztett gyújtógyertyákkal szerzett tapasztalatokat eredményesen használja fel a szériaautókba szánt gyertyáknál.

 

Eyquem gyújtógyertya dobozban

 

Keresse meg autójához megfelelő Eyquem gyujtógyertyát:

Irány a bolt

 

 

Az Eyquem márkájú gyújtógyertyák előnyei

 

Az Eyquem márkájú gyújtógyertyák legfontosabb tulajdonsága a megbízhatóság és a hosszú élettartam. Ugyanez vonatkozik a cég által kifejlesztett és gyártott izzítógyertyákra és gyújtókábelekre is. Nem csak az autógyártók számára készített alkatrészeik, de az utángyártott Eyquem alkatrészek is megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Ez azért lehetséges, mert a cég nagyon nagy hangsúlyt fektet a gyártási folyamatban megvalósuló, folyamatos műszaki és minőségi ellenőrzésnek. Erre vezethető vissza, hogy a gyártmányaik minősége mentes minden ingadozástól, folyamatosan a legmagasabb színvonalat képviseli.