AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Exedy

Exedy kuplung, erőátviteli alkatrészek

 

A márkanév alatt a világ egyik legkiválóbb konstrukciójú és kivitelű erőátviteli rendszerei, sebességváltó és kuplung egységei, kuplungtárcsái és kuplung készletei készülnek. Az Exedy csoportnak a világ 23 országában 40 vállalata van.

 

Igazi „mamut” az autóipari világcégek között

Exedy logóAz Exedy a világ 100 országában értékesíti termékeit, amelyek 17 ezer alkalmazottja kiemelkedő munkateljesítményét dicsérik. A japán vállalatcsoport filozófiájának vezető motívuma a biztonság, a második helyen van a minőség, a harmadik vezérelv az „éppen időben”, és a negyedik a költséghatékonyság, aminek az Exedy vevői mellett a részvényesei is nagyon örülni szoktak, főleg osztalékfizetés idején. A legmagasabb technikai szinten álló gyártmányaik a legkorszerűbb technológiával készülnek, a legújabb minőség ellenőrzési rendszerek felügyelete mellett. A késztermékek raktározása és kiszállítása a gyártáshoz hasonlóan világszínvonalon valósul meg, azaz minden megrendelt áru, akkor és oda kerül, a kért minőségben, ahová és amikorra megrendelték.

 

Exedy kuplung készlet

 

Exedy erőátviteli rendszerek és részegységek mindenhez, ami mozog

 

Az Exedy nem csak a világ minden tájára szállítja termékeit, de nincs az autóiparnak olyan szegmense, amely számára ne lenne ajánlata, világszínvonalú terméke. Ez azt jelenti, hogy nem csak a személyautókhoz, de a teherjárművekhez, mezőgazdasági erőgépekhez és földmunkagépekhez is szállítják alkatrészeiket. Sebességváltó egységeik kézi- és automata verzióban egyaránt készülnek. A vállalatcsoport három értékesítési hálózatot működtet. Egy világhálózatot. Ebbe sorolták be az amerikai kontingens és Japán kivételével a világ valamennyi európai, ázsiai, afrikai országát. Az amerikai kontingensnek külön divíziója van, mint ahogy a Japán hálózat is önálló irányítással és termékkínálattal működik.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Exedy kuplung, erőátviteli alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Exedy kuplung alkatrészek