AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Elstock

Az 1979-es alapítás óta az ELSTOCK cég felújított gépjármű részegységekkel foglalkozik

Elstock alkatrészek a világ minden részén, de elsősorban Európában fordulnak elő, bár nem mindenki tudja, hogy gyártójuk személyében Európa legnagyobb autóalkatrész felújító vállalatát tisztelhetjük.

Az Elstock ott van, ahol szükség van rá

Az Elstock a BORG Automotive Group tagjaként jelentős versenyelőnyt élvez a hasonló profilú vetélytársaival szemben. Annak köszönhetően, hogy mögötte egy nagy tőkeerővel és szinte kimeríthetetlen anyagi lehetőségekkel rendelkező nagyvállalat áll. A dániai Silkeborgban működő cégközpontból irányítják a vállalat együttműködését az értékesítési partnereivel, valamint az Elstock termékeit forgalmazó nagykereskedelmi vállalatokkal. A hálózat egész Európára kiterjed, ami nagyon gyors és pontos szállítást tesz lehetővé, bármikor és bármire legyen is szüksége a felhasználóknak.

A legnagyobb hangsúlyt a logisztikára helyezik

Az szinte magától értetődik, hogy az Elstock kiváló, amolyan skandináv minőségű termékekkel jelentkezik a piacon. Az viszont nagy versenyelőnyt jelent számára, hogy az átlagosnál is jobb, szervezettebb és korszerűbb logisztikai megoldásokat alkalmaz a vevőivel és viszonteladóival szemben, ami mindenek előtt az on-line rendelési rendszerre és az azt üzemeltető szakszemélyzetre épül. Az Elstock természetesen széles skálán kínálja a másnapi szállítási megoldásait. Ez az úgy nevezett „technikai forródróttal” is megtámogatják, ahol igazán hozzáértők adnak felvilágosítást az egyes alkatrészekről és azok hasznosításáról.

 

Elstock alkatrészek webáruházunkban:

  • Kormánymű
  • Klíma kompresszor
  • Szervószivattyú
  • Generátor
  • Önindító

 

Keresse meg autójához megfelelő Elstock alkatrészeket: