AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Elstock

Elstock alkatrészek

Elstock alkatrészek a világ minden részén, de elsősorban Európában fordulnak elő, bár nem mindenki tudja, hogy gyártójuk személyében Európa legnagyobb autóalkatrész felújító vállalatát tisztelhetjük. Az 1979-es alapítás óta felújított gépjármű részegységekkel foglalkozik a cég.

 

Az Elstock ott van, ahol szükség van rá

Az Elstock a BORG Automotive Group tagjaként jelentős versenyelőnyt élvez a hasonló profilú vetélytársaival szemben. Annak köszönhetően, hogy mögötte egy nagy tőkeerővel és szinte kimeríthetetlen anyagi lehetőségekkel rendelkező nagyvállalat áll. A dániai Silkeborgban működő cégközpontból irányítják a vállalat együttműködését az értékesítési partnereivel, valamint az Elstock termékeit forgalmazó nagykereskedelmi vállalatokkal. A hálózat egész Európára kiterjed, ami nagyon gyors és pontos szállítást tesz lehetővé, bármikor és bármire legyen is szüksége a felhasználóknak.

 

A legnagyobb hangsúlyt a logisztikára helyezik

 

Az szinte magától értetődik, hogy a cég kiváló, amolyan skandináv minőségű termékekkel jelentkezik a piacon. Az viszont nagy versenyelőnyt jelent számára, hogy az átlagosnál is jobb, szervezettebb és korszerűbb logisztikai megoldásokat alkalmaz a vevőivel és viszonteladóival szemben, ami mindenek előtt az online rendelési rendszerre és az azt üzemeltető szakszemélyzetre épül. Az Elstock természetesen széles skálán kínálja a másnapi szállítási megoldásait. Ezzel az úgy nevezett „technikai forródróttal” is megtámogatják, ahol igazán hozzáértők adnak felvilágosítást az egyes alkatrészekről és azok hasznosításáról.

 

Elstock alkatrészek webáruházunkban:

  • Kormánymű
  • Klíma kompresszor
  • Szervószivattyú
  • Generátor
  • Önindító

 

Keresse meg az autójához megfelelő Elstock alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Elstock kormánymű, klíma kompresszor, szervószivattyú, generátor, önindító