AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Eberspacher

Az Eberspächer az egyik legnagyobb nemzetközi elektronikus berendezéseket, kipufogórendszereket és klímaberendezéseket gyártó vállalat. Termékeik a legmodernebb technológiát és a lehető legjobb minőséget képviselik. 

 

Az Eberspächer márka a legkeresettebbek között van, legfőképp magas minősége miatt. Több népszerű márkába szerelik alkatrészeiket, mint például az Audi, a Mercedes-Benz, Volkswagen, Opel, Ford, Scania és DAF. Összesen 60 képviseletük van szerte a világon, összesen 25 országban. 

Keresse meg autója számára megfelelő  Eberspächer alkatrészt:

A céget 1865-ben alapította Jakob Eberspächer a németországi Esslingen am Neckar városágban. Ekkoriban még nem autóalkatrészek gyártásával foglalkozott, hanem fém kereteket készítettek napfénytető üvegezéshez. 66 év telt el, mikor elkezdtek kipufogódobokat gyártani, később pedig már járműfűtő rendszereket is. Ma már a  gyáraik megtalálhatók Németországban, Angliában, Svédországban, Franciaországban, Csehországban, Dél-Afrikában, Lengyelországban, Kínában, Indiában, Oroszországban, az USA-ban és Brazíliában. Éves bevételük meghaladja a 4 milliárd Eurót, több mint 8500 főt foglalkoztatnak.