AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Dr.Marcus

Dr. Marcus mindent tud az autósok orrának kényeztetéséről és persze arról is, hogyan kell ajánlani és eladni az autók szerelmeseinek a gépkocsi illatosítás legfrissebb vívmányait, amelyeket Dr. Marcus fejleszt és gyárt.

Dr. Marcus a lengyelországi Kaliszból csinált nemzetközi karriert

Dr. Marcus a lengyelországi Kaliszban működik, ahol 100 alkalmazottjával fejleszti és gyártja a mintegy 100 fajta autóillatosítóját. A cég alig 10 éve működik, de miután a közel 40 millió lakosú ország piacvezetője lett, a Dr. Marcus International divízió megalakításával kitört a nemzetközi piacra. Ma a lengyel vállalkozás 40 országba szállítja termékeit és nem csak azok csodás illatáról híres, hanem a pontos és gyors szállításról is. A Dr. Marcus termékek nem bóvlik, nem csak nagyon illatosak, de semmilyen tekintetben nem ártanak az egészségnek, ami fölött a gyártás helyszínén működő állami egészségügyi ellenőr őrködik.

Dr. Marcus illatosítók a szupermarketektől a benzinkutakig

Dr. Marcus autó illatosító termékeit nem csak a nagykereskedőknek, helyi kereskedőknek szállítja viszonteladásra, de közvetlenül is több ezer üzletet lát el termékeivel. A legnagyobb szupermarket láncokban és a legtöbb benzinkúthálózatnál megtalálhatók a termékei, amelyek esztétikus és színes csomagolásukkal hívják fel a figyelmet magukra. Dr. Marcus a rali sportban a lengyel Platinum Rally Team szponzora, amelyben a lengyel Bębenek testvérek egy Peugeot 207 S2000-el versenyeznek. A kocsit a magyar Tagai Racing Technology készíti fel a versenyekre.