AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Dexwal

Dexwal vagy teljes nevén: PPUH Dexwal Dariusz Walkiewicz a lengyelországi Krakkótól észak-keletre fekvő Busko-Zdrójban mezőgazdasági- és kommunális célgépeket, illetve autóalkatrészeket, valamint kazán elemeket gyártó vállalkozás.

Dexwal

A Dexwal még az „ánti világban” tehát nem sokkal ugyan, de 1990, vagyis a rendszerváltás előtt alakult egyéni vállalkozásként, ami az akkor kötelezően előírt előnevéből a PPUH-ból is látszik, aminek jelentése: Gyártó-Szolgáltató-Kereskedelmi-Vállalkozás, Dariusz Walkiewecz pedig az alapító kisiparos neve. Mára a cég azonban látványosan túlnőtt nem csak a leköszönt rendszer adta szűkös kereteken, de az egyébként nem is olyan kicsi lengyel piac adta lehetőségeken is, ami annyit jelent, hogy például az autóalkatrészeiket, amelyek nagy része műanyagból készül ma már számos külföldi autómárkához szállítják, utángyártott termékként.

 

Keresse meg autójához megfelelő Dexwal autóalkatrészeket:

Dexwal a legnagyobb autómárkák alkatrészeinek utángyártója

A Dexwal széles termékpalettájának ékkövei a gépkocsikban használatos áramfejlesztőbe szerelt tengelykapcsolók, amelyeket Ford, Mercedes, Fiat, Volvo, Volkswagen és a Porsche tulajdonosoknak ajánlanak. Ugyancsak nagy választékban és jelentős mennyiségben kerülnek ki a gyárból szíjtárcsák és komplett szíjtárcsa készletek, szintén ismert autómárkához, mégpedig megbízható minőségben és rendkívül versenyképes áron. Ma már a Dexwal termékei egész Európában elérhetőek, amihez a cég a kontinenset átfogó márka képviseleti hálózatot épített ki.

 

Legnépszerűbb Dexwal alkatrészek webáruházunkban:

  • Hosszbordás szíj feszítőgörgő
  • Hosszbordás szíj szíjtárcsa vezetőgörgő
  • Vezérműszíj készlet