AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Denso

Denso alkatrészek, Denso gyújtógyertya, lambdaszonda, izzítógyertya

 

Denso gyertyák, Denso gyújtógyertya, izzítógyertya és lambdaszonda olcsón! A Denso megalkotta a lambdaszondák evolúciójának csúcsát, és tökéletesre fejlesztette az izzítógyertya és gyújtógyertya gyártásának technológiáját.

 

A Denso lambdaszonda, gyújtógyertya és izzítógyertya alkatrészek gyártója

 

A vállalat célja, hogy csúcsminőségű fejlesztéseik révén az általuk gyártott lamdaszondákkal óvják bolygónkat, és természetesen eközben a vevők igényeit is maximálisan kielégítsék. Forgalmának összesen 8%-át fordítja kutatási és fejlesztési célokra, szerintük a jó technológia eladja önmagát. Az egész világon megbízható partnert jelent a fontos autógyártó cégeknek mind a klímaberendezés, az elektronika, a motorvezérlés, a vezetési és biztonsági ellenőrző berendezések és a gépjármű– információs és a kommunikációs eszközök piacán. A cégcsoport vállalatai főleg járműipari beszállítóként terveznek és gyártanak komplett rendszereket. Légszűrők, gyújtógyertyák, légkondicionálók, benzines injektorok gyártásával foglalkoznak. Felső kategóriás termékeik vásárlói között olyan cégekkel találkozhatunk, mint az Isuzu, Nissan, Ford, Suzuki, Toyota, a Ford, a General Motors, a John Deere és a Volkswagen csoport.

 

Népszerű Denso alkatrészek webáruházunkban:

  • Gyújtógyertya
  • Lambdaszonda
  • Izzítógyertya
  • Porlasztócsúcs, befecskendező szelep
  • Klíma kompresszor
  • Generátor
  • Üzemanyag nyomásszabályozó szelep
  • Ablaktörlő
  • Légtömegmérő

 

Keresse meg az autójához megfelelő Denso alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Denso légszűrők, gyújtógyertyák, lambdaszondák

A cég jelenléte Magyarországon

2014-ben a japán vállalat újabb 29 milliárd forintot ruházott be a székesfehérvári üzemébe, összesen 500 új munkahelyet teremtve ezzel országunkban. A Denso elnöke ezzel újra elismerte, hogy jó döntés volt Magyarországra telepíteni gyárát 17 évvel ezelőtt, mert azok a munkások, akik a székesfehérvári gyárban dolgoznak, jól teljesítettek, és képesek voltak egy világszínvonalú japán technológiát, japán pontossággal, precizitással és fegyelemmel megvalósítani.


Denso székesfehérvári üzeme

 

Magyarországon is megjelent a vállalat 1997-ben. A DENSO Gyártó Magyarország Kft.

Székesfehérváron 1998 szeptemberére kezdte el a gyártást, bár a tömegtermelés csak egy évvel később, 1999-ben kezdődött meg. Napjainkban közös nyomócsöves rendszer, úgynevezett Common Rail rendszervezérlő egységek, benzinmotorok befecskendezőinek gyártását, valamint gyújtógyertyák összeszerelését végzik. Körülbelül 5000 alkalmazottjuk szakértelme és a nélkülözhetetlen világszínvonalú technológia szavatolja a minőséget, amit a vevők pozitív visszajelzései igazolnak. A több mint 70 000 m²-es gyárépületben öntés, kovácsolás, megmunkálás, hőkezelés, kalibrálás, összeszerelés folyik, természetesen a pontos, precíz munkavégzés a gyártás elejétől a végéig elengedhetetlen.

 

Márkaismertető

1949-ben a Toyota vállalatcsoportból kiválva alakult meg a Denso Corporation Japánban, Kariya városában. Az onnan hozott eredményeket a kiváló helyi szaktudással ötvözve jutott el mai sikereihez, és ezek segítették hozzá az európai piacon betöltött jelenlegi pozíciójához. Éves forgalma nem kevesebb, mint 3,6 milliárd €. A Denso cégcsoport immár több mint 120 000 embert foglalkoztat, ebből körülbelül 15 000 alkalmazottal Európa 13 országában tevékenykedik, hogy továbbra is a fejlett gépjármű technológiák és gépjárműalkatrészek vezető beszállítója lehessen a világ 32 országában. 1977-ben vezették be a Denso lambdaszondákat, azóta szerte a világon több százmillió termék felel a gépjárművek károsanyag-kibocsátásának méréséért. Így lett a Denso a világ egyik vezető lambdaszonda gyártója. Úttörő volt, hisz a lambdaszondát átalakította egy mennyiséget is mérő jeladóvá, ezzel biztosította, hogy a szonda nem csak a levegő-üzemanyag keverék hígságát vagy túlzott dússágát, hanem annak mértékét is mutatta. Ez a járművek fejlődésében egy nagy előrelépésnek számított, mert elősegítette az elektronikus vezérlőegységek kategóriákkal pontosabb reakcióját, ami üzemanyag megtakarítást és nem utolsó sorban kevesebb károsanyag-kibocsátást eredményezett.

 

Denso lambdaszondák

Denso lambdaszonda a lány kezébenA vállalat tényleg szívén viseli bolygónk sorsát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a vállalat területén kívül is segítik környezetünk tisztán tartását munkatársaik önkéntes munkáikkal. A térség környezetvédelmi és társadalmi programjaiba is bekapcsolódnak, s vállalati adományaikkal segítik több oktatási és közintézmény munkáját is. A Denso megbízhatóságát az OE minősítés biztosítja, ezért ajánljuk lambdaszondáit, ha cserére lenne szüksége. Ezek a kitűnő alapanyagokból készült lambdaszondák ellenállnak a kipufogó rendszerben lévő rendkívül agresszív környezetnek (így az erős rezgéseknek, a magas hőmérsékletnek és a rendkívül hőfokingadozásnak, a savas behatásnak és a víz és vegyi anyag lerakódásoknak is).

 

A gyári szabványok szerint gyártott lambdaszondák tökéletes illeszkedést garantálnak minden gépjárműhöz.

A Denso jeladókat több tesztelési állomáson ellenőrzik- a gyártósoron és a folyamat végén is-, hogy meggyőződjenek a gyári előírások 100%-os betartásáról. A Denso lambdaszondák különlegesen érzékenyek, biztosítva ezáltal a pontos kipufogó gáz analízist, a kerámia összetételének köszönhetően pedig hosszú távon is egyenletes teljesítményt garantálnak. A Denso elemeket különleges bevonattal látták el, amelyek megelőzik a hamu és más típusú szennyezőanyagok lerakódását.

A Denso, az egyik legnagyobb beszállítója a világ autóalkatrész-piacának és utángyártott titánium, A/F, cirkónium, planáris fűtőtt és fűtetlen szondái kitűnő megoldást nyújtanak minden gépjárműnek. Mindemellett a DENSO nélkülözhetetlen beszállítója a robotgyártásnak, az iparág pótalkatrész szegmensének, a letapogató rendszereknek és a hordozható légkondicionáló berendezéseknek egyaránt.

 

KERESSE MEG Az aUTÓJÁHOZ MEGFELELŐ LAMBDASZONDÁT !
Irány a bolt
 

 

Iridium gyújtógyertyák

 

Az Iridium gyújtógyertyák korszerű gyártásához az Iridiumot használják, mint a legjobb minőségű anyagot. 50 millió évvel ezelőtt egy aszteroida, ami majdnem teljes egészében Iridiumból állt (Ir-77) a Földnek ütközött, és megteremtette a Mexikói-öböl kráterét. Az iridium olvadáspontja szinte 700C fokkal magasabb, mint a platinának, és a legnagyobb kopás ellenállással rendelkezik, ennél fogva a legideálisabb gyújtógyertya építésére. Az Iridium erejét hasznosítva a Densol képes csökkenteni az elektróda felületét az átlagos 1,1mm átmérőről 0,4mm -re, így kevesebb feszültség követelménnyel jelentősen nagyobb gyújtó teljesítményt ér el. Mivel az Iridium olvadáspontja igen magas, a hagyományos forrasztási eljárások helyett lézer forrasztási technológiát alkalmaztak, ami pontos illeszkedést és tiszta felületet biztosít. Ezzel a Denso új szintre emelte a gyújtógyertya gyártási technológiájának fejlődését.

Denso Iridium gyújtógyertya részei

1. Iridium Plug szigetelő. A szigetelők anyaga egy erősen tisztított alumínium-oxid-por, amely kivételes dielektromos szilárdsága és termikus vezetőképessége magas hőmérsékleten is nagyobb fizikai erőt ad.

2. Öt-Borda design. Az öt borda, amely megóvja a kitörést, és csökkenti a feszültség veszteséget.

3. Réz-Üveg Seal. A speciális réz és üveg por keveréke a központi elektróda és szigetelővel együtt gáz-tömítést képez, melynek a megfelelő hő fenntartása és a forró égési gázok zárva tartása a célja.

4. Réz-bélelt központi elektróda. A speciális központ elektróda réz magját a nikkel króm bináris ötvözet zárja magába. Ez kiváló hővezető képességet ad a megnövelt működési tartományban.

5. U-Groove Ground elektróda. Az eredetileg szabadalmaztatott U-Groove lehetővé teszi a szikrának, hogy kitöltse az U üreg alkotta teret. Ez a labda-térben alakul ki a tűz a nagyobb és forróbb vaku elé, így az égés befejeződött.

6. A szabadalmaztatott Iridium Center elektróda. Iridium használja, hogy megteremtse a világ legkisebb központú elektróda hegyét a maximális égetési teljesítmény és kisebb feszültség követelményeknek megteremtése miatt.

7. Kúpos Kivágás. Javítja a tüzelési teljesítményt.

8. A 360 fokos lézer hegesztés. Denso tökéletesítette a lézeres hegesztés folyamát, amely 360 fokos pecsétnek felel meg, így az elektróda kopásállósága megbízhatóbb még a legmostohább körülmények között is.

9. 100% Pre-tüzelésű. Minden Denso gyújtógyertya előre gyújtott a gyárban, hogy biztosítsa a lehető legmagasabb minőséget.

 

KERESSE MEG az AUTÓJÁHOZ MEGFELELŐ GYÚJTÁS ALKATRÉSZEKET!
Irány a bolt

Denso gyújtógyertya típusainak táblázata

Denso fejlesztés a lambdaszondák új generációja, amelynek tagjai az ideális üzemanyag-levegő keverési arányt nem összehasonlítás hanem mérés útján, tehát absztrakt módon állapítják meg. Ezzel a japán cég új távlatot nyitott a digitális gyújtásvezérlés előtt.