AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Denckermann

Denckermann fékalkatrészek, szűrők, vízszivattyúk, lengéscsillapítók, lengőkarok

 

Termelési, gyártási programjukban a legjobb minőségű keverék komponensek és nyersanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek garantálják az általuk gyártott alkatrészek üzembiztonságát és hosszú élettartamát.

 

Denckermann alkatrészek webáruházunkban: 

 • Lengőkar javítókészlet
 • Trapézgömbfej
 • Hosszbordás szíj feszítőgörgő
 • Féltengely csukló
 • Lengéscsillapító porvédő készlet
 • Fékdob
 • Levegőszűrő
 • Fékbetét
 • Lengéscsillapító
 • Féktárcsa
 • Lengőkar
 • Üzemanyagszűrő
 • Kormány gömbfej
 • Vízszivattyú
 • Pollenszűrő
 • Stabilizátor

Keresse meg az autójához megfelelő Denckermann alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Denckermann - kiváló minőség, kedvező ár

 

A márkát viselő autóalkatrészek minősége vetekszik az autók első összeszerelésekor alkalmazott alkatrészekkel, és eleget tesznek a BER 1400/2002 irányelv minden egyes előírásának. Denckermann féktárcsák, fékbetétek, fék alkatrészek, szűrők, felfüggesztés alkatrészek és vízszivattyúk kiváló minőségű gyártója és forgalmazója világszerte. Lengyelországi központú cég, több mint 10 éve látja el alkatrésszel vevőiket a világ minden táján. Komplex megoldásokat kínálnak a járműipari piac területén. Széles termékválasztékunkban találhatók szűrők, vízszivattyúk, fékrendszer elemek, felfüggesztés elemek és lengéscsillapítók. Ügyfeleink kívánságainak eleget téve, választékunkat szakadatlanul új referenciákkal bővítjük.

A széles termékpalettán többek között szűrőket, vízpumpákat, fékalkatrészeket (fékbetétek, féktárcsák, fékpofák), felfüggesztés alkatrészeket, kerékcsapágyakat és lengéscsillapítókat találhatunk.

 

Denckermann termékpaletta

 

Denckermann levegőszűrő

A légszűrők biztosítják a motor maradéktalan teljesítmény kihasználását, és garantálják annak megfelelő működését. Teljes mértékben megtisztítják a beáramló levegőt. Ellenállóak a magas hőmérséklettel, nedvességgel és a beáramló levegő magas nyomásából eredő mechanikus megterhelésekkel szemben. A káros gázok, így a kén-dioxid, nitrogén-oxidok, szénhidrogének és a különféle porok, pernye és allergén növényi pollenek akadálytalanul jutnak be a kocsi belsejébe. Útjukba állhat a Denckermann kabin levegő szűrője, amely hatékonyan megtisztítja a járműbe befújt levegőáramot, biztosítva a friss, egészséges levegőt és a jó közérzetet. Irány a bolt!

Denckermann levegőszűrő
 

 

Denckermann olajszűrő

Az olajszűrők eleget tesznek az autógyártók által felállított magas követelményeknek. Az impregnált, hajtásokban megerősített szűrőbetétek, az egymást szabályosan követő berakásokkal lehetővé teszik a szűrőfelület megőrzését a használati időszak teljes tartama alatt. Ennek köszönhető a szennyeződések nagyfokú abszorpciója a szűrő magas légáteresztő képességének megőrzése mellett. A szűrők burkolatban való stabil rögzítése és a megerősített ragasztott kötések hosszú felhasználási időszakot biztosítanak magas működési paraméterek mellett. Az üzemanyagszűrők között megkülönböztetünk átfolyó szűrőket a porlasztós motorok részére, szűrőket a benzin befecskendezéses motorokhoz valamint szűrőket diesel motorokhoz. Az impregnált mikrofázisú anyagból készült szűrőbetétek megbízható védelmet jelentenek a szennyeződésekre érzékeny, precíziós komponenseket tartalmazó korszerű benzinporlasztó rendszerek számára. A korszerű diesel motorok befecskendezési technológiája a legjobb minőségű szűrési technikát igényli. A Denckermann olajszűrői visszatartanak minden veszélyes szennyeződés részecskét, és teljes körű védelmet nyújtanak a befecskendezési rendszer precíziós komponensei számára. Irány a bolt!

 

Denckermann felfüggesztés alkatrészek

A legújabb gyártási technológiák alkalmazásának köszönhetően felfüggesztéseiket tökéletes tűrőképesség és élettartam jellemzi. A Denckermann felfüggesztések gyártásához felhasznált nyersanyagok és komponensek gondos megválasztása biztonságos és kényelmes utazást biztosít. Széles termékválasztékukban az egyedi felfüggesztés elemek mellett (csapszegek, himbák, kormányrudak, kormányrúd végdarabok, stabilizátor rúd csatlakozók) találhatnak komplett felfüggesztési rendszereket, az azok beszereléséhez szükséges csavarokkal együtt. Irány a bolt!

 

Denckermann felfüggesztés alkatrészek

 

Denckermann vízszivattyú

A Denckermann ajánlatában szereplő vízszivattyúkat kiváló minőség jellemzi. A legjobb anyagokból kerülnek legyártásra, ennek köszönhetően tökéletes átáramlási és víznyomási paramétereket biztosítanak. A termelési folyamatban már a tervezéstől kezdve, a megfelelő anyagok kiválasztásán át céljuk olyan végtermék előállítása, amelyet örömmel mutatnak be a piacon. A gyártási folyamatban felállított szigorú követelményeknek köszönhetően vízszivattyúik bármilyen körülmények között tökéletesen megfelelnek. Irány a bolt!

 

 

Denckermann fékbetét, féktárcsa, fékpofa

A fékrendszerek betétek, tárcsák és fékpofák gyártásában vezérelvük a felhasználók legnagyobb fokú biztonságának garantálása. A fékrendszerek elemeinek gyártásában a lehető legjobb minőségű, ellenőrzött és beszállítóként jóváhagyott gyártók minősítéssel ellátott keverék komponenseit és nyersanyagait használják fel. A komponensek és nyersanyagok kiválasztásánál nagy figyelmet fordítanak azok biztonságára – a termékeket ellenőrzik abból a szempontból, hogy nem tartalmaznak-e az egészségre és a környezetre veszélyes összetevőket. Irány a bolt!

 

Denckermann fékbetét, féktárcsa, fékpofa

 

Denckermann lengéscsillapító

Az innovatív technológiának köszönhetően lengéscsillapítóikat igen hosszú élettartam jellemzi, tökéletesen csillapítják a rezgéseket, és kényelmesebbé teszik az utazást. A lengéscsillapítók dugattyúrúdja krómmal van bevonva, külső elemei pedig eleget tesznek az élettartamra és az elhasználódással szembeni ellenállásra vonatkozó emelt követelményeknek. Lengéscsillapítóik garantálják az autó erősebb és biztosabb úttartását. Irány a bolt!

 

Denckermann lengéscsillapító