AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Denckermann

Denckermann féktárcsa, fékpofakészlet, fékbetét készlet, tárcsafék, lengéscsillapító, axiális csukló, vezetőkar, kerékcsapágy készlet, lengőkar, kerékfelfüggesztés, légszűrő, olajszűrő, vezetőkar fej, stabilizátor, Támasztó-/vezetőcsukló, gömbfej, utastér levegő szűrő, üzemanyagszűrő, vízszivattyú.

Denckermann minőség és garancia, vélemények!

Termelési programunkban a legjobb minőségű keverék komponensek és nyersanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek garantálják termékeink üzembiztonságát és hosszú élettartamát.

 

Denckermann alkatrészek webáruházunkban: 

 • Lengőkar javítókészlet
 • Trapézgömbfej
 • Hosszbordás szíj feszítőgörgő
 • Féltengely csukló
 • Lengéscsillapító porvédő készlet
 • Fékdob
 • Levegőszűrő
 • Fékbetét
 • Lengéscsillapító
 • Féktárcsa
 • Lengőkar
 • Üzemanyagszűrő
 • Kormány gömbfej
 • Vízszivattyú
 • Pollenszűrő
 • Stabilizátor

Keresse meg autójához megfelelő Denckermann alkatrészeket:

 

A DENCKERMANN márkát viselő autóalkatrészek minősége vetekszik az autók első összeszerelésekor alkalmazott alkatrészekkel és eleget tesznek a BER 1400/2002 irányelv minden egyes előírásának. Denckermann féktárcsák, fékbetétek, fék alkatrészek, szűrők, felfüggesztés alkatrészek és vízszivattyúk kiváló minőségű gyártója és forgalmazója világszerte. A Denckermann lengyelországi központú cég, több mint 10 éve látja el alkatrésszel vevőiket a világ minden táján. Komplex megoldásokat kínálunk a járműipari piac területén. Széles termékválasztékunkban találhatók szűrők, vízszivattyúk, fékrendszer elemek, felfüggesztés elemek és lengéscsillapítók. Ügyfeleink kívánságainak eleget téve, választékunkat szakadatlanul új referenciákkal bővítjük.

A széles termékpaletta többek között szűrőket, vízpumpákat, fékalkatrészeket (fékbetétek, féktárcsák, fékpofák), felfüggesztés alkatrészeket, kerékcsapágyakat és lengéscsillapítókat találhatunk.

 

Denckermann légszűrő

A DENCKERMANN légszűrők biztosítják a motor maradéktalan teljesítmény kihasználását és garantálják annak megfelelő működését. Teljes mértékben megtisztítják a beáramló levegőt. Ellenállóak a magas hőmérséklettel, nedvességgel és a beáramló levegő magas nyomásából eredő mechanikus megterhelésekkel szemben. A káros gázok, így a kéndioxid, nitrogén oxidok, szénhidrogének és a különféle porok, pernye és allergén növényi pollenek akadálytalanul jutnak be a kocsi belsejébe. Útjukba állhat a DENCKERMANN kabin levegő szűrője, amely hatékonyan megtisztítja a járműbe befújt levegőáramot, biztosítva a friss, egészséges levegőt és a jó közérzetet. Irány a bolt!


 

Denckermann olajszűrő

A DENCKERMANN olajszűrők eleget tesznek az autógyártók által felállított magas követelményeknek. Az impregnált, a hajtásokban megerősített szűrőbetétek, az egymást szabályosan követő berakásokkal, lehetővé teszik a szűrőfelület megőrzését a használati időszak teljes tartama alatt. Ennek köszönhető a szennyeződések nagyfokú abszorpciója a szűrő magas légáteresztő képességének megőrzése mellett. A szűrők burkolatban való stabil rögzítése és a megerősített ragasztott kötések hosszú felhasználási időszakot biztosítanak magas működési paraméterek mellett. Az üzemanyagszűrők között megkülönböztetünk átfolyó szűrőket a porlasztós motorok részére, szűrőket a benzin befecskendezéses motorokhoz valamint szűrőket diesel motorokhoz. Az impregnált mikrofázisú anyagból készült szűrőbetétek megbízható védelmet jelentenek a szennyeződésekre érzékeny, precíziós komponenseket tartalmazó korszerű benzinporlasztó rendszerek számára. A korszerű diesel motorok befecskendezési technológiája a legjobb minőségű szűrési technikát igényli. A DENCKERMANN olajszűrői visszatartanak minden veszélyes szennyeződés részecskét és teljes körű védelmet nyújtanak a befecskendezési rendszer precíziós komponensei számára. Irány a bolt!

Denckermann felfüggesztés alkatrészek

A legújabb gyártási technológiák alkalmazásának köszönhetően felfüggesztéseinket tökéletes tűrőképesség és élettartam jellemzi. A DENCKERMANN felfüggesztések gyártásához felhasznált nyersanyagok és komponensek gondos megválasztása biztonságos és kényelmes utazást biztosít. Széles termékválasztékunkban, az egyedi felfüggesztés elemek mellett (csapszegek, himbák, kormányrudak, kormányrúd végdarabok, stabilizátor rúd csatlakozók) találhatnak komplett felfüggesztési rendszereket, az azok beszereléséhez szükséges csavarokkal együtt. Irány a bolt!

 

Denckermann vízszivattyú

VÍZSZIVATTYÚ | LA DENCKERMANN ajánlatában szereplő vízszivattyúkat kiváló minőség jellemzi. A legjobb anyagokból kerülnek legyártásra, ennek köszönhetően tökéletes átáramlási és víznyomási paramétereket biztosítanak. A termelési folyamatban már a tervezéstől kezdve, a megfelelő anyagok kiválasztásán át célunk olyan végtermék előállítása, amelyet örömmel mutatunk be a piacon. A gyártási folyamatban felállított szigorú követelményeknek köszönhetően vízszivattyúink bármilyen körülmények között tökéletesen megfelelnek. Irány a bolt!

 

Denckermann fékbetét féktárcsa fékpofa

A fékrendszerek betétek, tárcsák és fékpofák gyártásában vezérelvünk a felhasználók legnagyobb fokú biztonságának garantálása. A fékrendszerek elemeinek gyártásában a lehető legjobb minőségű, ellenőrzött és beszállítóként jóváhagyott gyártók minősítéssel ellátott keverék komponenseit és nyersanyagait használjuk fel. A komponensek és nyersanyagok kiválasztásánál nagy figyelmet fordítunk azok biztonságára – a termékeket ellenőrizzük abból a szempontból, hogy nem tartalmaznak-e az egészségre és a környezetre veszélyes összetevőket. Irány a bolt!

 

Denckermann lengéscsillapító

Az innovatív technológiának köszönhetően lengéscsillapítóinkat igen hosszú élettartam jellemzi, tökéletesen csillapítják a rezgéseket és megjavítják az utazás kényelmét. A lengéscsillapítók dugattyúrúdja krómmal van bevonva, külső elemei pedig eleget tesznek az élettartamra és az elhasználódással szembeni ellenállásra vonatkozó emelt követelményeknek. Lengéscsillapítóink garantálják az autó erősebb és biztosabb úttartását. Irány a bolt!