AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Defektgarancia és autómentés a Continentaltól

Sok újdonsággal jelentkezett idén a Continental. A gumigyár közleményében hívta fel a figyelmet, arra, hogy legújabb csomagjában már utasbiztosítás és autómentés is található a defektgarancián kívül.

 

Három az egyben

 

A Continental Hungaria Kft. idén márciusban meglepő szolgáltatási csomaggal jelentkezett, amelynek szlogenje igen beszédes. A ContisSafe 3 nevű lehetőség a leírása szerint háromszoros biztonságot garatnál egy áráért. A cég indoklása szerint a közlekedésben rendszeresen előfordulnak olyan kellemetlen szituációk, amiket nem lehet előre megjósolni. Ilyen például egy defekt vagy egy olyan meghibásodás az autónkban, amit előre nem láthattunk. Ezekben a szituációkban talán egyetlen közös van: a sofőr szeretne minél gyorsabban, minél kisebb kárral kikeveredni belőle. Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a háromszoros biztonság kifejezés pontosan három szolgáltatást takar. Az első és egyben leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás természetesen a sérült abroncs javítása és cseréje, ezért nem más felel, mint a defektgarancia.

Continetal biztosítása kötése

Csak egy szett és még valami

 

A Europe Assistance nevű extrának hála az egész öreg kontinensen autómentési szolgáltatások vehetők igénybe. Ez azért nagyon fontos, mert a defekttel találkozó sofőr segítségére profi szakemberek érkeznek magas színvonalú szolgáltatással. Így jóval kevesebb időt kell a leállósávban vagy a parkolóban vesztegelni, a felmentő sereg ugyanis belátható időn belül megjelenik, és ami még fontosabb: el is tűnik, hiszen gyorsan végeznek a feladattal. A balesetbiztosítás pedig garantálja, hogy minden utas költségét megtérítik egy baleset esetén. A csomag egyébként nem jár mindenkinek, csak az veheti igénybe, aki vásárol egy legalább négy darabból álló, Continental által jegyzett abroncsgarnitúrát. Ez még mindig nem elég, ugyanis a cég valamely partnerénél kell felszereltetni a gumikat. A csomag így kedvezményesen áron megvásárolható, a regisztráció utáni két esztendőben igénybe vehető.