AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Dayco

Dayco ékszíjak, hosszbordás szíjak, vezérműszíjak

 

A vállalat a motorhűtő, a levegőbefúvó és komplex erőátviteli rendszerek fejlesztésében és gyártásában egyaránt vezető szerepet tölt be. Meghódította mind az OE mind az utángyártott piacot egyaránt, hisz a legnívósabb autógyártók követelmény-rendszerének is megfelel. Így tudja Önnek is folyamatosan biztosítani az eredeti alkatrészek színvonalát. A MARK IV magáénak tudhat még olyan termékeket, mint a Pirelli szíj-ágazata. Ez professzionális fejlesztési hátteret nyújt a Dayco szíjak kutatásához. Mivel a MARK IV több területen (amiket már fent említettünk) is úttörő az innováció tekintetében, így érthető, hogy a Dayco is első kézből részesül ezekből az eredményekből. Ez a több terület összevont tapasztalatát hasznosító és tudományos-fejlesztői háttér olyan szereplővé tette az utángyártott alkatrészek piacán a vállalkozást, melyből igen kevés van.

 

Dayco alkatrészek webáruházunkban:

 • Vezérműlánc készlet
 • Hosszbordás szíj
 • Vezérműszíj
 • Vezérműszíj készlet
 • Ékszíj 
 • Hosszbordás szíj feszítőgörgő
 • Vezérműszíj feszítő 
 • Hosszbordás szíj szíjtárcsa vezetőgörgő
 • Főtengely szíjtárcsa
 • Vezérműszíj és vízpumpa készlet
 • Vezérműszíj szíjtárcsa, vezetőgörgő 

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Dayco szíjhajtás alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Dayco ékszíjak, hosszbordás szíjak, vezérműszíjak, szíjhajtás alkatrészek

 

A Dayco a világ egészét tekintve éllovas az eredeti gyári járművek teljesítmény-átviteli rendszereinek kifejlesztésében és legyártásában

 

A Dayco a világ legjelentősebb autógyártói számára biztosítja kiváló minőségű termékeivel, hogy mindig a legjobb, legmodernebb rendszerekkel szerelhessék fel járműveiket, és ezáltal azok megbízhatóságát elérhessék. Nem rest folyamatosan befektetni az alkalmazandó anyagok kutatásába és az újabbnál újabb fejlesztésekbe, hogy az autóipar rohamos fejlődését követve a holnap motorjai által felállított igényeknek is megfeleljen.

 

Száz éves a Dayco 

 

1905-ben alapították – immár több mint 100 éve – az Egyesült Államokban. Ez a ma már több mint egy évszázados tapasztalat tette a Dayco-t azzá a márkává, mely ma világszerte több mint 30 autógyártó cég választása gyári beszállítóként. Ezek nem kisebb világmárkák, mint a Maserati, Ferrari, Porsche, Lamborghini, Jaguar, vagy említhetjük a BMW, Volkswagen, Mercedes, Fiat és még sok más autógyár nevét. A Dayco a motorvezérlés alkatrészek gyártói között az egyik legismertebb és legnagyobb, s ezt a rendkívül széles termékkínálatával és folyamatos fejlesztéseivel érhette el. Egyik legjobb termékük a HT Belts. Ez egy szövet, melyet úgynevezett PTFE anyaggal itatattnak át, így a külső behatások ellen sokkal jobb ellenállást nyújt, ezáltal a termék élettartama is hosszabb a nagynyomású üzemanyag befecskendezésű diesel motorokban. Ezt az alkatrészt már beszerezhetjük a Volkswagen, az Audi TDI és a Ford TDCI, PSA HDI, illetve a Renault DCI és a Fiat JTD motorokhoz is.
 

DAYCO AFTERMARKET célkitűzése, hogy biztosítsa ügyfelei számára a szakmai továbblépésükhöz nélkülözhetetlen támogatást és szolgáltatásokat egyaránt. Ezt úgy támogatja, hogy próbálja a piac számára eredeti vagy az eredetivel megegyező minőségű erőátviteli rendszerösszetevőket biztosítani kompletten és rendszeresen megújuló kínálatban.