AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Dayco

Dayco alkatrészek széles választéka kedvező árakon webáruházunkban, tekintse meg olcsó árainkat és minőségi kínálatunkat autójához!

Dayco vezetője a motorhűtő, a levegőbefúvó és komplex erőátviteli rendszerek fejlesztésében és gyártásában egyaránt.

A DAYCO meghódította mind az OE mind az utángyártott piacot egyaránt, hisz a legnívósabb autógyártók követelmény-rendszerének is megfelel. Így tudja Önnek is folyamatosan biztosítani az eredeti alkatrészek színvonalát. A MARK IV magáénak tudhat még olyan termékeket, mint a PIRELLI szíj-ágazata. Ez professzionális fejlesztési hátteret nyújt a DAYCO szíjak kutatásához. Mivel a MARK IV több területen (amiket már fent említettünk) is úttörő az innováció tekintetében, így érthető, hogy a DAYCO is első kézből részesül ezekből az eredményekből. Ez a több terület összevont tapasztalatát hasznosító és tudományos-fejlesztői háttér olyan szereplővé tette az utángyártott alkatrészek piacán a vállalkozást, melyből igen kevés van.

 

Dayco alkatrészek webáruházunkban:

 • Vezérműlánc készlet
 • Hosszbordás szíj
 • Vezérműszíj
 • Vezérműszíj készlet
 • Ékszíj 
 • Hosszbordás szíj feszítőgörgő
 • Vezérműszíj feszítő 
 • Hosszbordás szíj szíjtárcsa vezetőgörgő
 • Főtengely szíjtárcsa
 • Vezérműszíj és vízpumpa készlet
 • Vezérműszíj szíjtárcsa, vezetőgörgő 

 

 

 

Keresse meg autójához megfelelő Dayco alkatrészeket:

Dayco termékek

A Dayco a világ egészét tekintve éllovas az eredeti gyári járművek teljesítmény-átviteli rendszereinek kifejlesztésében és legyártásában

A Dayco a világ legjelentősebb autógyártói számára, biztosítja kiváló minőségű termékeivel, hogy mindig a legjobb, legmodernebb rendszerekkel szerelhessék fel járműveiket és ezáltal azok megbízhatóságát elérhessék. A Dayco nem rest folyamatosan befektetni az alkalmazandó anyagok kutatásába és az újabb és újabb fejlesztésekbe, hogy az autóipar rohamos fejlődését követve a holnap motorjai által felállított igényeknek is megfeleljen.
 

Száz éves a Dayco

1905-ben alapították – immár több mint 100 éve – az Egyesült Államokban. Ez az évszázados tapasztalat tette a DAYCO-t azzá a márkává, mely ma világszerte több mint 30 autógyártó cég választása gyári beszállítóként. Ezek nem kisebb világmárkák, mint a Maserati, Ferrari, Porsche, Lamborghini, Jaguar, vagy említhetjük a BMW, Volkswagen, Mercedes, Fiat és még sok más autógyár nevét. A DAYCO a motorvezérlés alkatrészek gyártói között az egyik legismertebb és legnagyobb, s ezt a rendkívül széles termékkínálatával és folyamatos fejlesztéseivel érhette el. Egyik legjobb termékük a HT Belts. Ez egy szövet, melyet úgynevezett PTFE anyaggal itatattnak át, így a külső behatások ellen sokkal jobb ellenállást nyújt, ezáltal a termék élettartama is hosszabb a nagynyomású üzemanyag befecskendezésű diesel motorokban. Ezt az alkatrészt már beszerezhetjük a VW, az Audi TDI és a Ford TDCI, PSA HDI, illetve a Renault Dci és a Fiat JTD motorokhoz is.
 

DAYCO AFTERMARKET célkitűzése, hogy biztosítsa ügyfelei számára a szakmai továbblépésükhöz nélkülözhetetlen támogatást és szolgáltatásokat egyaránt. Ezt úgy támogatja, hogy próbálja a piac számára eredeti vagy az eredetivel megegyező minőségű erőátviteli rendszerösszetevőket biztosítani kompletten és rendszeresen megújuló kínálatban.