AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

A dash cam fontossága vezetés közben

Ön is gondolt már arra, hogy érdemes lenne beszerezni egy dash kamerát? A legtöbben inkább amiatt aggódnak, hogy már megint nem működik az üzemanyag befecskendező, és nem foglalkoznak olyan extra berendezésekkel mint a dash kamerák, vagy éppen úgy gondolják, hogy ezek a kamerák csak a rendőrségnek valóak. Érdemes viszont ezt átgondolni, hiszen a dash kamerák több előnnyel is rendelkeznek.

 

A dash kamerák számos előnnyel rendelkeznek

 

Az első és legfontosabb előnye ezeknek a kameráknak, hogy mindig mindent rögzítenek, ami az úton történik. Jelenleg is van egy videó az interneten, amelyen látszik, hogy az adott autó előtti sofőr beletolatott a szóban forgó sofőr autójába és normál helyzetben ez az ő hibája lenne. A felvételek nélkül úgy tűnhet, mintha a sofőr hajtott volna bele az előtte levő autóba, és ilyenkor az az első, hogy az előtte levő sofőr azzal fenyegetőzik, hogy a rendőrséghez fordul, viszont ezen felvétel birtokában már teljesen más a helyzet, hiszen van bizonyíték arra hogy ki okozta a balesetet, és ha bírósági ügy lesz belőle, akkor tudja majd biztosítani, hogy a másik volt az elkövető. A dash kamerák akkor is kapóra jönnek, ha csak észrevesz egy balesetet az úton, de nem résztvevő, ilyenkor is nagyon sokat segít a bizonyíték.

Az autóban található dash kamera

A dash cam felvételek szórakoztatóak és művésziek is lehetnek egyaránt 

 

A komolyabb dolgokat félretéve, a dash kamerás felvételek akár szórakoztatóak is lehetnek. Biztos vagyok benne, hogy önnel is előfordult már legalább egyszer, hogy olyasmit látott az úton hirtelen, amit első látásra el sem hitt, és hiába mesélte el a barátainak, ez egy olyan pillanat volt, aminél jelen kellett volna lenni, vagy jó lett volna legalább a felvételét látni. Ilyenkor jön jól a dash kamera, hiszen az mindent rögzít, ami az úton, valamint az útszélen történik. Végül pedig ezek a kamerák művésziek is lehetnek, hiszen vissza lehet majd nézni a legutóbbi nyaralásról készített felvételeket például a tengerpartot, ami előtt elhaladt, vagy éppen a hegyeket és dombokat. A normál kézi videokamerás felvételek mellett, ha rendelkezik még a dash kamerás felvételekkel is akkor egy szuper kis összeállítást készíthet a teljes nyaralásról ami egy nagyszerű élményt és egyben látványt  nyújt majd. Bármire is használja fel a dash kamerát, az mindenképpen hasznos lehet egy adott pillanatban, ezért megéri egy ilyen dash kamerába befektetni.