AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Ctek

Ctek Sweden AB a becsületes és teljes neve a világ egyik legjobb akkumulátortöltőit gyártó cégnek, amely új töltési eljárással és számos szabadalmaztatott, nemzetközi védelem alatt álló megoldással szilárdította meg a helyét a piacon.

Miben jó a Ctek

A Ctek nem csak az akkumulátortöltőket gyártók egyik legjobbja, de kiemelkedik közülük a korszerű és saját fejlesztésű technológia alkalmazása mellett azzal is, hogy a legmegbízhatóbb töltőket és töltőtartozékokat ajánlja, amelyek ráadásul kimagaslóan biztonságosak is, mégpedig nem csak az akkumulátortöltőt használó autós, de maga az autó, az autó egész elektronikája és az akkumulátor számára is. A Ctek Sweden AB arra hívja fel a figyelmet, hogy a világon évente legyártott mintegy 400 millió ólom-savas akkumulátor helyes töltésével és megfelelő karbantartásával ezeknek az akkumulátoroknak az élettartama akár a 3-4 szeresére is megnövelhető.

 

Keresse meg autójához megfelelő C-Tek akkumulátor töltőket:

Környezetvédelem és akkumulátor

A svédekre jellemzően a Ctek a környezet védelmét állítja tevékenysége középpontjába. Minden, a töltés minőségébe befektetett egységnyi pénz a többszörösét hozza azzal vissza, amivel a környezetünket ezzel kíméljük. A hosszabb használati idő, a hatékonyabb töltés nem csak a veszélyes hulladéknak számító akkumulátorok újrafelhasználásának költségeit csökkenti, de az ezzel járó fuvarozási igény mérséklésével további energiafelhasználást és környezetterhelést tesz feleslegessé. A Ctek következetesen ezt a cégfilozófiát helyezi előtérbe és ezt propagálja mind a 70 országban, ahol az általa évente gyártott mintegy 6,2 milliónyi akkumulátortöltő gazdára talál.

 

Tudjon meg többet a C-Tek akkumulátor töltő és karbantartó termékekről:

Akkumulátor töltők webáruház akciós árak CTEK akkutöltők