AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

A csináld magad autójavítás alapvető eszközei

Az autóvezetők közül sokan jobb szeretik maguk intézni a kisebb javítgatásokat járművükön. Ha rendelkezünk elég tudással és ügyességgel, akkor könnyedén pénzt spórolhatunk, ha mi magunk javítjuk meg az autónkat, ahelyett hogy nagyobb összegeket adjunk egy autószerelőnek.

 

Az otthoni autószereléshez szükséges eszközök

 

Ahhoz, hogy profi módon álljunk neki autónk javításához, szükségünk van alap eszközökre, melyek megkönnyítik a munkát. Ezeknek az eszközöknek minden ügyes autótulajdonos garázsában alapkellék kell, hogy legyen. Első körben talán a legfontosabb a kulcskészlet. Számtalan gyártótól lehet vásárolni különféle kulcskészleteket. Legjobb, ha különböző méretű és típusú csavaroknak megfelelő kulcsokat tartalmazó készletet vásárolunk. Így biztos bármikor megtaláljuk azt a csavarkulcsot, melyre leginkább szükségünk van. Mivel a csavaroknál vagyunk, így lényeges megemlíteni, hogy egy kiváló csavarhúzó szettnek is nagy hasznát lehet venni. Itt is különféle fajták és méretek kaphatók. Igyekezzünk a legjobban felszerelt csavarhúzó készletet megvásárolni. Fordítsunk figyelmet a minőségre is. Lehetséges, hogy egyszerre nagyobb összeget kell kiadnunk, de garantáltan nagyon sokáig használhatjuk a szerszámainkat, anélkül hogy bármelyik is eltörne vagy elromlana.

Az autó karbantartás eszközei

Egyéb lényeges eszközök

 

A kulcskészletek és a csavarhúzó szettek mellett számos fontos szerszám is beszerezhető, annak érdekében, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani autónk számára. Egy nagyon hasznos eszköz még a fogó. A fogók is több méretben kaphatók. Sok esetben szükség lehet rájuk, főleg drótok igazgatásánál. Válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb méretű fogót és tegyük a több fontos szerszám mellé. Emellett szükségünk lehet akár egy kalapácsra is. Egy megfelelő típusú kalapács nagy segítségünkre lehet, ha az autónk valamely része kiigazításra szorul. Ahhoz, hogy kitűnően elvégezhessük otthon az autójavítást, mindenképp fektessünk be a megfelelő eszközök beszerzésébe.