AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

CS Germany

CS Germany rugók, spirálrugók

 

CS Germany - a német „rugókirály”. A cég teljes neve: Coil Springs Germany Schrauben Federn GmbH és csak idén lett 15 éves, ami nem okozott neki abban, hogy ilyen rövid idő alatt óriási nemzetközi sikereket érjen el.

 

CS Germany spirálrugókat gyárt az Alfa Romeo-tól kezdve a Volkswagenig, mindenkinek

Nem csak az egyik legnagyobb rugókat utángyártó cég lett másfél évtized alatt, de az egyik legkomolyabb gyári szállító is. Összesen 2100 különféle rugót gyártanak, amivel lefedik a piacon előforduló termékek 95 százalékát. 700 000 rugót értékesítenek évente. Két németországi raktárukban, összesen 2700 négyzetméteren mintegy 200 000 rugót tartanak készleten, amivel rendkívül gyors és rugalmas szállítási lehetőséget kínálnak valamennyi megrendelőjüknek. Magukat a rugókat nem Németországban, hanem 90 százalékban Hollandiában és 10 százalékban Dél-Afrikában gyártják.

 

CS Germany rugók a világ 40 országába

 

A vállalkozás a világ 40 országába szállítja rugóit. A kiváló minőség titka, hogy valamennyi rugójukat króm-szilícium, vagy króm-vanádium ötvözetből készítik, és kivétel nélkül felületkezelésnek vetik alá, ami különösen tartóssá és a korrózióval, valamint minden egyéb vegyi hatással szemben ellenállóvá teszi a termékeiket. Ennek is köszönhető, hogy valamennyi CS Germany rugóra 10 év garanciát ad a cég. A garancia érvényesítése érdekében az egyedi, a gyár logójával ellátott, kartoncsomagolásban szállított rugók mindegyikének saját gyártási száma van.

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő CS Germany rugókat:

Irány a bolt

 

CS Germany spirálrugók webáruháza