AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Corteco

Corteco szimmeringeket, motortömítéseket, szervizalkatrészeket és motorfelfüggesztés alkatrészeket gyárt.

Corteco az autóalkatrészek piacának tömítő- és rezgésvédelemi szegmensére specializálódott vállalat

A nagy hagyományokkal rendelkező Corteco tapasztalatokban is bővelkedik. Jelenleg 52 országban vannak jelen termékeikkel az autóalkatrészek piacán. A Corteco vállalat minőségi termékválasztéka mára meghaladja a 18.000 darabot és ezáltal az egyik legnagyobb utángyártott alkatrészeket előállító céggé nőtte ki magát. A Freudenberg Csoport tagjaként a Corteco-Meillor vállalata piacvezető szerepet tölt be a gyári minőségű pótalkatrészek terén, illetve a független háttérpiacot csakis minőségi alkatrészekkel látja el. A független háttérpiac területén elért sikerei annak köszönhetőek, hogy folyamatos kontaktust tart fenn ügyfeleivel és a kiszolgálást is első osztályú minőségben végzi.
Egy kis érdekesség az olasz nyelv rejtelmeiben. Hihetetlen, de a Corteco márkanév az olasz köztudatban olyannyira eggyé vált a szimeringgel, hogy ez az alkatrész vagy a tömítőgyűrű helyett sokszor csak annyit mondanak: Corteco.
1932 óta napjainkig a Corteco vállalat embereinek kutatását és fejlesztését a folyamatos minőség iránti elkötelezettség határozza meg. Ezek segítették a gyártó vállalatot ahhoz, hogy a bőrszimering mára átformálódjon és a legmodernebb szintetikus szimering legyen belőle. Előnye a Corteco által gyártott szelepszár szimmeringeknek, hogy a szelepek kenését optimalizálják és a legszélsőségesebb terheléseknek is ellenállnak.

 

Keresse meg autójához megfelelő Corteco alkatrészeket:

Corteco termékek

A Corteco főtengely

ékszíjtárcsái is a legjobb minőséget biztosítják, kiválóan tudják csillapítani a motor rezgéseit, megnövelik a hajtásszíjak és csapágyak élettartamát és mindemellett még a motorhangot is csendesítik.

A Corteco szimmering

gyártása elérte azt a szintet, hogy már világszerte etalonnak tartják a kiemelkedően magas minőségben előállított termékei miatt. Ha Ön a legmodernebb technológiákat használó gyártósorokról érkező szintetikus szimmeringet szeretne, a Corteco a megfelelő.

 

Corteco termékcsoportok a Kovács Autóalkatrész üzletében

 • Erőátviteli alkatrészek
  Felfüggesztés - Kormányzás
  Hűtő-fűtő-klíma rendszer
  Lengéscsillapítók, Rugók
  Motor alkatrészek, Tömítések
  Szíjhajtás
  Szűrők
  Vegyes

 

Corteco termékkategóriái a Kovács Autóalkatrész üzletében

 • Bölcsőtartó szilent
  Diferenciálmű szimering
  Főtengely szíjtárcsa
  Hűtőtartó bak
  Kerékagy, alkatrészek
  Lengőkar, alkatrészek
  Motortartó bak
  Olajleeresztő csavar
  Osztómű szimering
  Sebességváltó alkatrészek
  Stabilizátor, alkatrészek
  Szerelék
  Szimering
  Szintszabályozás alkatrészek
  Toronycsapágy, alkatrészek
  Tömítések
  Utastér (pollen) szűrő