AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Cofle

Cofle bowdenek

 

Az olaszországi vállalat már közel 40 éve vezető szerepet tölt be a bowdengyártás piacán. Termékkínálatában szerepel több mint 5000 személy-, teher- és haszonjárművekben használható fék-, kuplung- és gázbowden, illetve kilométeróra-spirál és egyéb bowden.

A havi 400 000 darab bowdent adó gyártósorok által az autógyárakat és a folyamatosan növekvő utángyártott termékek piacát is sikerül ellátniuk termékeikkel. Ha a minőségére akarunk fényt deríteni, akkor említsük meg, hogy például mely neves autógyártóknak beszállítója a Cofle: Ferrari, Porsche és Maserati gyárak egyaránt használják gyártósoraikon. Persze nem csak európai autótípusokhoz, hanem a japán és amerikai modellekhez is rendelkezik széles termékpalettával. A Cofle cég 1964 óta a Barbieri család generációinak irányítása alatt az európai autóipar egyik kiemelt bowden beszállítójává avanzsálódott. A Cofle vállalat pótalkatrész termékpalettája több mint 4000 cikkszámmal rendelkezik, s így komplett megoldást nyújt európai, japán, ill. távol-keleti autókhoz egyaránt.

 

Cofle bowdenek webáruháza


Minőségét a már fent említettekkel jellemezhetjük a legjobban, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az egyik legrangosabb német fékrendszer gyártónak is elsődleges bowden beszállítójaként szerepel. A cég gyártásra illetve termékre vonatkozó minősítései: ISO 9000:2001, ICIM, IQNET

 

A márkanevet híressé tették:

- a fékkábelek,

- a gázpedál kábelek,

- a tengelykapcsoló kábelek gyártása egyaránt.

 

Cofle alkatrészek webáruházunkban:

  • Kézifék bowden
  • Kuplung bowden
  • Gázbowden
  • Kilométeróra spirál
  • Sebességváltó bowden
  • Motortérnyitó bowden
  • Kuplung állító fogasív

 

Keresse meg az autójához megfelelő Cofle bowdeneket:

Irány a bolt

 

 

 

Cofle termékek széles választéka

 

A Cofle folyamatosan szigorú tesztelések sorozatának teszi ki kábeleit, melyek ezáltal híresek kopásra való ellenállásukról és hosszú használati időtartamukról egyaránt

 

A Cofle termékei az 1999 után gyártott európai autómodellek majd 100%-át ki tudják szolgálni, de több japán autómodellt és az amerikai autók többségét is. Több híres ügyfelük van, mint például az ATE, Quinton Hazel és QH – Ecklin cégek Nagy-Britanniából. Ezek a vállalatok olyan különleges modelleket rendelnek a Cofle-től melyeknél nem lehetséges a saját vonalakon való gyártás. Gyártósoraikkal találkozhatunk Spanyolországban (Barcelona), Franciaországban (Tolouse) de még az Egyesült Államokban és Olaszországban (Milánó) is.