AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Castrol olajkereső

Vissza az olajkeresőbe!

Castrol Magnatec

Castrol Magnatec olaj használatával különleges védelmet biztosíthatunk a motorunknak, mert ez a kenőolaj akkor is a motor kritikus részeihez tapad, amikor a többi olaj már leválik onnan. Ezzel olyan extra védőréteget képez, amely a motor bemelegedésekor és azt követően is védi a motort.

A Castrol Magnatec a legnehezebb szakaszban, már az indításkor védi a motort

Castrol Magnatec motorolajok akcós árakonA Castrol Magnatec jelentősége elsősorban abban fogható meg, hogy intelligens molekulái a motor alkatrészeihez tapadva akkor nyújtják annak a legnagyobb védelmet, amikor arra a legnagyobb szüksége van. A kutatások, a vizsgálatok és az évtizedes tapasztalat azt mutatja, hogy a motorkopás döntő hányada, 75 százaléka a motor indításakor, bemelegedésekor következik be. A Castrol Magnatec egyedi összetételénél fogva már az indítás pillanatától kezdve a motor védelmére kel. Ezzel egészen drámai mértékben csökkenti a motor kopását, ami azt eredményezi, hogy az autó motorja hosszan új állapotú marad.

A Castrol Magnatec a vezetési stílusra is figyel

A Castrol Magnatec különleges molekulái, az olaj szintetikus felépítése lehetővé teszi az optimális kenést a legkülönfélébb körülmények között. Azzal, hogy kiemelkedően tapad a kenendő felületre, hidegben és melegben egyformán oldja meg a feladatát. Bármilyen üzemeltetési körülmény között, a trópusi hőségtől a csikorgó szibériai hidegig, egyformán működik. Az sem zavarja, ha az autó vezetőjét a megszokottól eltérő, vagy egészen extrém vezetési stílus jellemzi. A motor ezzel járó nagyobb megterhelése sem csökkenti a Castrol Magnatec kiváló tulajdonságainak teljes érvényesülését.

 

<< Vissza a márka oldalra


Castrol Magnatec olajak