AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Cargo

Cargo termékek a Kovács Autóalkatrész kínálatában.

Cargo termék és márkaismertető

1993-ban megalakul az Aquatrans Szolgáltató Betéti Társaság a magyarországi személyautó-alkatrész keres­kede­lem­ben addigra már piacvezető pozíciót birtokló Láng Kft. lenyvállalataként. Az Aquatrans Bt. felvállalja a magyarországi partnerrel akkor még nem rendelkező Hengst Filterwerk GmbH. kiváló minőségű, első beépítésű szűrő termékeinek hazai képviseletét.
A Hengst GmbH. javaslatára megkeres bennünket az osztrák ALB haszongépjármű-alkatrész kereskedelmi cég és meghívást kapnak linz-i telephelyére. A látogatás során gyűjtött tapasztalatok alapján elhatározzák: betöltik a magyar piacon tátongó űrt, a cég fő profilja kizárólag a haszongépjármű terület lesz. Az ALB fékbetétjeit direkt módon, raktározás nélkül értékesítik az IKR Bábolna vállalatnak. Felveszik kínálatukba a teljes Hengst munkagép-, mezőgazdasági gép- és haszongépjármű szűrő palettát.

 

Cargo alkatrészek webáruházunkban:

  • Önindító
  • Generátor
  • Klíma táguló szelep

 

 

 

Keresse meg autójához megfelelő Cargo alkatrészeket:

Az Aquatrans Szolgáltató Bt. nevet változtat és Car-Go Gépjárműalkatrész Kereskedelmi Bt. néven folytatja tevékenységét

1994 - Bővítik vásárlóik körét, kereskedelmi meg­állapo­dáso­kat kötnek magyar fuvarozó vállalatokkal. A Hungarocamion és egyes Volán vállalatok vásárlásai rend­szer­es­sé válnak, az alkatrészeket palettás kiszerelésben értékesítik.
1995 - A Hungarocamion első vásárlásait és a tapasz­talat­gyűjtési időszakot követően hamar világossá válik, hogy versenyképességük javí­tásá­nak alapvető eleme a kereskedelmi cégek helyett közvetlenül a gyártó vállalatokkal történő kapcsolatfelvétel. E felismerés következtében a Láng Kft. haszon­gép­jármű-alkatrész palettával is rendelkező beszállítói kerülnek figyelmük középpontjába. 
A Car-Go Bt. társasági formát vált és Car-Go Haszongépjármű-alkatrész Kereskedelmi Kft. néven folytatja tevékenységét.
1996 - A Láng Kft. központi raktárában számukra elkülönített terület szűkössé válik, elköltöznek a mai központi raktárként és irodaként funkciónáló Bányalég utcai telephelyükre. A korábbi évek tapasztalatait összegezve kialakítják raktár­készlet­ünket. 
1997 - Az input oldali kapacitásbővülés kihasználása érdekében egyensúlyba kell hozniuk beszerzéseiket az értékesítési oldallal. Nagy potenciállal rendelkező ügyfeleket, olyan partnereket keresnek, akik kiépült kereskedelmi kapcsolatrendszerük vagy erős piaci pozíciójuk révén nagy vásárlóerőt kép­visel­nek a Cargo Kft. felé. Nagykereskedő partnerek felkutatásával látnak hozzá az országos hálózat kiépítéséhez.
1998 - További beszállítókkal veszik fel a kapcsolatot, kereskedelmi partnerek keresik meg őket Európától kezdve Brazílián és az Egyesült Államokon keresztül Taiwanig. Termékpalettájukat már nem csak szélességében, hanem mélységében is bővítik. 
1999 - Megszerezik az ISO 9001:2000 minőségi tanúsít­ványt.
2002 - Saját telephelyek nyitása mellett döntenek azokban a régiókban ahol az országos lefedettség keres­kedel­mi partnerek révén nem biztosítható. Ennek szellemében telephelyek nyílnak Veszprémben, Pécsett majd Békéscsabán.
2003 - Újabb telephelyet nyitnak Miskolcon. A telephelyeik és központi raktáruk között napi gyűjtőjárat biztosítja a zavartalan áruforgalmat. Ennek köszön­hető­en 24 órán belüli kiszolgálási időt tudnak garantálni az ország egész területén.
2004 - Telephely nyitás Nyíregyházán.
Elindul veszprémi központú egyedi beszerzés osztályuk, melynek keretében heti két közvetlen járatot indítanak európai OE beszállítókhoz. 

2005 A Cargo budapesti értékesítési struktúrája érdekében megnyitja Dél-Pesti telephelyét.

2006 - Telephelyük nyílik Zalaegerszegen. Az új telephelyet 500 m2 raktárkapacitása és kitűnő meg­köz­elít­hető­sé­ge teszi tökéletesen alkalmassá, hogy a kettes számú logisztikai központ szerepét töltse be áru­forgal­mi rendszerükben.
2007 - Új köntösbe öltözik a Cargo Kft. Az vállalati arculat felfrissítése egy sikeres, 15 éves korszak végét, és egy szemléletváltással fémjelzett új korszak kezde­tét jelenti. A jövőben minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek az ügyfélkapcsolatok ápolására, továbbá kihasználják a modern technikai feltételek, biztosította valamennyi kommunikációs csatornát a közös üzleti siker elérése érdekében. 
2008 - 15 éves évfordulójuk alkalmából nagyszabású informatikai beruházások eredményeképpen a Cargo Kft. elsőként dobja piacra e-Bussines szolgáltatását, melynek keretén belül 1. lépésben minden ügyfél számára publikussá, hozzáférhető úgy nevezett böngésző ablakos hozzáférést biztosít.
2. lépésként kerül bevezetésre a hőn áhított webshop szolgáltatás, mellyel a konkurens piaci szereplők közül elsőként szolgáltatunk internetes felületen.