AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Caffaro

Caffaro görgő és feszítő alkatrészek

 

A márkanév alatt két lengyel autóalkatrészeket gyártó vállalkozás bújik meg. Az egyik a Caffaro Auto Parts Wojciech Szafarski, a másik, a 2011-ben alapított Caffaro W. Szafarski i Wspólnicy Sp. J. amelyek azonos tulajdonosi körrel rendelkeznek.

 

Két cég, egy márka

A két cég célja, hogy egy erős márkanevet hozzanak létre az utángyártott autóalkatrészek piacán, mégpedig elsősorban a szíjfeszítő tárcsákra specializálódva. A cégcsoport alapítói és tulajdonosai nagyon büszkék arra, hogy az immár széles körben ismert termékeiket kizárólag Lengyelországban gyártják, az előállítást nem adják ki külföldi gyártónak, továbbá nem is forgalmazzák más gyártók termékeit. Így – hangsúlyozzák – minden tőlük vásárolt alkatrészért teljes felelősséget tudnak vállalni. Termékeiket alkatrész kereskedőknek kínálják; Lengyelország mellett elsősorban Németországban, Spanyolországban és Olaszországban.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Caffaro görgő és feszítő alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Caffaro alkatrészek széles választéka

 

Caffaro feszítőtárcsák kizárólag kiváló komponensekből

A cég természetesen a minőség garantálásával tudja csak a piacon tartani magát. Ezért termékeihez a legjobb alapanyagokat, mindenek előtt kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező csapágyakat használ. Gyártmányaiból a cég korszerű raktáraiban kivételesen nagy mennyiséget tart készleten, ami lehetővé teszi, hogy a megrendeléseket rekord gyorsasággal tudják teljesíteni. A Caffaro sikerei annál is meggyőzőbbek, mivel a cég alig több, mint 7 éves múltra tekint vissza, hiszen az első vállalkozást, a Caffaro Auto Parts Wojciech Szafarskit 2008-ban jegyezte be a cégbíróság. Legnépszerűbb termékük jelenleg a hosszbordás szíj feszítőgörgő.