AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Caffaro

Caffaro márkanév alatt két lengyel autóalkatrészeket gyártó vállalkozás bújik meg. Az egyik a Caffaro Auto Parts Wojciech Szafarski, a másik, a 2011-ben alapított Caffaro W. Szafarski i Wspólnicy Sp. J. amelyek azonos tulajdonosi körrel rendelkeznek.

Két Caffaro egy márka

A két Caffaro célja, hogy egy erős márkanevet hozzanak létre az utángyártott autóalkatrészek piacán, mégpedig elsősorban a szíjfeszítő tárcsákra specializálódva. A cég alapítói és tulajdonosai nagyon büszkék arra, hogy az immár széles körben ismert termékeiket kizárólag Lengyelországban gyártják, az előállítást nem adják ki külföldi gyártónak, továbbá nem is forgalmazzák más gyártók termékeit. Így – húzzák alá – minden tőlük vásárolt alkatrészért teljes felelősséget tudnak vállalni. Termékeiket alkatrész kereskedőknek kínálják. Lengyelország mellett elsősorban Németországban, Spanyolországban és Olaszországban.

 

Keresse meg autójához megfelelő Fischer görgő és feszítő alkatrészeket:

A Caffaro feszítőtárcsák csak kiváló komponensekből

A cég természetesen a minőség garantálásával tudja csak a piacon tartani magát. Ezért termékeihez a legjobb alapanyagokat, mindenek előtt kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező csapágyakat használ. A gyártmányaiból a cég korszerű raktáraiban kivételesen nagy mennyiséget tart készleten, ami lehetővé teszi, hogy a megrendeléseket rekord gyorsasággal tudják teljesíteni. A Caffaro sikerei annál is meggyőzőbbek, mivel a cég alig több, mint 7 éves múltra tekint vissza, hiszen az első Caffaro vállalkozást, az Caffaro Auto Parts Wojciech Szafarskit 2008-ban jegyezte be a cégbíróság. Legnépszerűbb termékük jelenleg a hosszbordás szíj feszítőgörgő.