AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bűz van a kocsiban? Akad jobb megoldás a fenyőfa alakú autóillatosítónál!

Ha egy kellemetlen, orrfacsaró szag elrontja az autóban töltött időt, ráadásul utána egész nap bűzlik a ruhánk, amely átvette az utastér „aromáját”, az minden szereplő, azaz a sofőr és az utasok számára egyaránt rossz élmény lehet. Ám ezt a problémát könnyedén megoldja egy autó szagtalanító spray, amely megszünteti a kellemetlen szagokat, és friss illatot hagy maga után. Ráadásul nem is csak a kocsiban használható.

Tökéletes „tüneti kezelés” a szagtalanító

 

Amikor kisüt a nap, és mosolyogva indul dolgozni az ember, jól esik még a kocsimosás is – mégiscsak kellemesebb, amikor a napfény csillan meg az autón egy alapos tisztítás után, mintha az esőfelhők tükörképét látnánk. Viszont ilyenkor még csak kívülről szép az autó, ezt a látványt pedig alaposan elrontja, semmissé teszi, ha belülről bűzölög a kocsi. Adni kell az összképre, ahhoz pedig az utastér higiéniája is hozzátartozik. Ellenkező esetben elfelejthetjük a légkondicionálót, hiszen csakis lehúzott ablak mellett tudjuk majd elviselni a vezetés egyébként legtöbbször felszabadító érzését. De mit kell csinálni, hogyha bűzölög a kocsi belső tere? Először is egy alapos takarítás nem árt, sőt kifejezetten ajánlott, ám előfordul, hogy ez sem oldja meg maradéktalanul a gondot. Ha már kevés a fenyőfa alakú illatósító, akkor olyan problémáról van szó, amelyre „tüneti kezelés” szükséges, ezt pedig tökéletesen megadja egy szagtalanító beszerzése.

 

Szalonna formájú illatosító

 

Német minőség, ezt jelenti a Sonax

 

Nálunk a Sonax márkájú szer a legnépszerűbb, ennek pedig többféle változata is fellelhető webshopunkban. Német készítmény, ezt csak azért emeljük ki, mert a németek mintaszerűek, ha higiéniáról van szó. Értenek hozzá. A Sonax készítményei semlegesítik majd a kellemetlen szagokat, ráadásul friss illatot hagynak maguk után – kettő az egyben hatás. Ha például dohányzik a sofőr, és az autójában is űzi ezt az egészségtelen tevékenységet, akkor nagyon hasznos lehet egy szagtalanító. Egyrészt megóvja a sofőrt attól a kellemetlenségtől, hogy fullasztóan füstös ruhában szálljon ki a gépjárműből, másrészt a nemdohányzó utasoknak is tesz egy szívességet. A Sonaxot imádják vásárlóink, rengeteg jó visszajelzés érkezett a márka termékeire. Ráadásul, ha a kocsiban beválik – és miért ne válna? –, akkor az otthonában is bevetheti majd bűzös helyeken, legyen szó egy régi kanapéról, bármilyen bútorról, vagy éppen csak egy megviselt cipőről. Ha tehát megunta a kellemetlen szagokat, ne a csodára várjon. Vesse be autójában a szagtalanítót, utána pedig meglátja: jobb élmény lesz a vezetés is tiszta környezetben.