AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

BTA

BTA kipufogó alkatrészek, kerékagy csavarok, szimeringek

 

BTA név mögött egy tájföldi alkatrész gyártó vállalkozás bújik meg, teljes névvel B.T. Auto Part Company Limited. A cég mezőgazdasági gépalkatréseket, légkompresszorokat, autóalkatrészeket, valamint motorkerékpár alkatrészeket gyárt.

 

Rövid cégtörténet

A vállalat 1964-ben jött létre, majd 1970-ben beindította a Boontiem Factory nevű termelő üzemét, ami 1982-ben a B.T. Engineering Co., Ltd. nevet kapta. A legfontosabb lépésnek a vállalkozás életében a japán Nissin Kogyo Co., Ltd. céggel létrejött műszaki-technikai együttműködési megállapodás bizonyult. Nem sokkal ezután alakult meg a mai B.T. Auto Part Co., Ltd. az ország Chonburi tartományában. Nagyon fontos döntés volt a vállalat életében az innovációs központ létrehozása, amely jelentős mértében járulhat hozzá a cég piaci pozícióinak megerősödéséhez.

 

BTA kerékagy csavarok, szimeringek

 

Keresse meg autójához megfelelő BTA kipufogó alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Ismert márkák megbecsült beszállítója

 

A BTA gyártmányai között a legismertebbek az autókban használatos kötőelemek, kipufogó részegységek, kipufogó dobok, kerékcsapágyak. Mindenek előtt innovatív konstrukciója és a gyártásuknál felhasznált anyagok minősége különbözteti meg termékeiket a versenytársaikétól. Erre vezethető vissza, hogy olyan világmárkáknak is szállít a BTA, mint például az Isuzu és a Kawasaki. Rögös az út a távol-keleti piacokról Európába, de a BTA túl van a kezdeti lépéseken, és ismerve termékeit, arra lehet számítani, hogy a nem is olyan távoli jövőben erős pozíciókra fog szert tenni az öreg kontinensen is.