AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

BTA

BTA név mögött egy tájföldi alkatrész gyártó vállalkozás bújik meg B.T. Auto Part Company Limited teljes névvel. A cég mezőgazdasági gépalkatréseket, légkompresszorokat, autóalkatrészeket, valamint motorkerékpár alkatrészeket gyárt.

A BTA rövid története

BTA 1964-ben jött létre, majd 1970-ben beindította a Boontiem Factory nevű termelő üzemét, ami 1982-ben B.T. Engineering Co., Ltd. nevet kapta. A legfontosabb lépés a vállalkozás életében a japán Nissin Kogyo Co., Ltd. céggel létrejött műszaki-technikai együttműködési megállapodás. Nem sokkal ezután alakult meg a mai B.T. Auto Part Co., Ltd. az ország Chonburi tartományában. Nagyon fontos döntés volt a vállalat életében az innovációs központ létrehozása, amely jelentős mértében járulhat hozzá a cég piaci pozícióinak megerősödéséhez.

Keresse meg autójához megfelelő BTA kipufogó alkatrészeket:

 

A BTA ismert márkák megbecsült beszállítója

A BTA. gyártmányai között a legismertebbek az autókban használatos kötőelemek, kipufogó részegységek, kipufogó dobok, kerékcsapágyak. Mindenek előtt innovatív konstrukciója és a gyártásuknál felhasznált anyagok minősége különbözteti meg termékeiket a versenytársaikétól. Erre vezethető vissza, hogy olyan világmárkáknak is szállít a BTA. mint például az Isuzu és a Kawasaki. Rögös az út a távol-keleti piacokról Európába, de a BTA túl van a kezdeti lépéseken, és ismerve termékeit, arra lehet számítani, hogy a nem is olyan távoli jövőben erős pozíciókra fog szert tenni az öreg kontinensen is.