AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Brembo fék

Brembo fék alkatrészek, fékbetétek, féknyergek, féktárcsák kiváló minőségű gyártója. Brembo már az alapításától kezdve jelentős szerepet tölt be a világ autó és motorkerékpár gyártásának piacán.

Brembo a fékek vezető minőségű gyártója

Az olaszországi központtal rendelkező vállalat, az egyik legelismertebb cég a gépjárműiparban fékalkatrészek gyártójaként. A Brembo napjainkra szerte a világ számos országában jelen van, már több mint 10 gyárral. A Brembo 400 kutató-fejlesztő mérnöknél is többet állít csatasorba, hogy az évi 15 millió féktárcsát előállító piacvezető féktárcsa gyártói helyét megtartsa, illetve tovább erősítse. Így már érthető, hogy a Brembo kínálja a legszélesebb féktárcsa választékot az autóalkatrészek piacán. Ez a termékpaletta több mint 1.200 féle különböző féktárcsból áll. Annak érdekében, hogy piacvezető szerepétől ne kelljen megválnia a Brembo igen sokat tesz, mégpedig minden 100 megtermelt euróból 6,5 eurót a kutatás-fejlesztésre fordít. Ennek a folyamatos fejlesztésnek a gyümölcse, hogy a Brembo a gyári beszállítások terén szerzett piacvezető szerepe mellett, a Rally futamokon, MotoGP-n (ezen sport élcsapatának, a Ducatti-nak), a Forma 1-en (Ferrari csapatának) és a Nascar-on diadalmaskodó csapatoknak is segít elérni a győzelmet féktárcsáival. Amit talán sokan nem tudnak, már a 80-as években is szállított kerámia fékrendszert a Brembo versenyautókhoz, s azóta is meghatározó szereplője a motorsportoknak.

 

Brembo alkatrészek webáruházunkban:

  • Féktárcsa
  • Fékbetét
  • Fékmunkahenger
  • Fékdob
  • Fékpofa készlet dobfékhez
  • Főfékhenger
  • Fékcső
  • Sport féktárcsa
  • Kuplung főhenger
  • Kuplung munkahenger

 

 

Keresse meg autójához megfelelő Brembo fék alkatrészeket:

Brembo fék alkatrészek, féktárcsa, fékbetét, féknyereg csúcsminőség

Gyári beszállítóként is erős helyen áll fékrendszereivel olyan autómárkáknál a Brembo

Ilyen a BMW, Porsche, Lancia, Mercedes, Chrysler, valamint olyan prémium kategóriás, nagy teljesítményű sportautók, mint az Aston Martin, Ferrari, valamint a Maserati is előszeretettel használják gyártósorukon a Brembo fékeket. Jelenleg a világ 4 kontinensének 11 országában van jelen. Ha Ön is azon sofőrök táborát bővíti, akik a sportos vezetési stílust kedvelik, vagy gyakran vezet szélsőséges időjárási viszonyok között, megfelelő választás lehet a megbízhatóságáról híres Brembo által fejlesztett, laboratóriumban, közúton és extrém körülmények között tesztelt alkatrészeivel. S végül egy kis vásárlói visszajelzések alapján történt felmérés, mely a Brembo termékeinek minőségét igazolja. 2008-ban a német "Auto Motor und Sport" néven futó magazin olvasói már sorozatban harmadik alkalommal választották az év legjobb fékgyártójának a Brembo céget fékalkatrészei miatt. Az olvasók nem kevesebb, mint 60,9%-a voksolt a Brembo márkanévre. Ez az igazi visszajelzés egy cégnek, és lehet segítség a választásban egy a céget még nem ismerő vásárlónak.

Brembo fék alkatrészek akciós árakon, vásároljon minőséget olcsón

Brembo fékek akciós árakon, minőség olcsón webáruházunkban