AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bosal

Bosal alkatrészek, Bosal hátsó, középső dob, katalizátor

 

Környezetünk szempontjából szerencsére egyre jobban szigorodnak a környezetvédelmi előírások, s hogy ennek eleget tudjunk tenni a modern kipufogó rendszerek, katalizátorok szerepe egyre jobban előtérbe kerül. Mivel a Bosal kiváló minőségű kipufogórendszereket gyárt, ezért a lehető legkisebb mértékűre csökkenti a járművek károsanyag-kibocsátását, és mindemellett minimálisra redukálja a motor zajszintjét és üzemanyag-fogyasztását is.


Szinte minden neves autógyártó cégnek gyári beszállítója, mint pl. a VW, Ford, Chevrolet, Nissan, Hyundai, Renault, Fiat, Mitsubishi, Opel, Toyota, Peugeot, Škoda stb. Termékpalettáján megtalálhatóak olyan alkatrészek, mint a Bosal hátsó dob, középső dob, Bosal katalizátor vagy kipufogó cső is.

 

Bosal alkatrészek webáruháza

 

Márkaismertető

1923-ban alapították a céget holland családi vállalkozásként belgiumi központtal, mára szerte a világon 31 gyártóüzemében és 51 disztribúciós központjában több mint 6500 alkalmazottat foglalkoztat. Kipufogórendszereket, tetőcsomagtartókat és autóemelőket, vonóhorgokat, kabriókhoz szélfogót és 2009-től összkerékmeghajtású gépkocsikhoz fellépőt egyaránt gyárt.


Ő rendelkezik a legszélesebb választékkal az európai piacon a japán és európai típusú járműveket tekintve. Ezekhez a típusokhoz teljes palettát kínál, mely kb. 4500 kipufogódobot és -csövet, valamint közel 2500 szereléket számlál. Mivel gyári beszállító a már fent említett márkáknál, ezért mindig nyomon kell követnie a legújabb trendeket, sőt neki kell diktálnia az újításokat. Ezt a rendkívül lendületes és rugalmas fejlesztéseinek köszönhetően be is tartja, s így tud mindig elsőként megjelenni új kipufogórendszereivel, újdonságaival.

 

Kipufogórendszerei mellett a Bosal katalizátor kínálata külön figyelmet érdemel, hiszen az európai típusokhoz Ő rendelkezik a legnagyobb választékkal. Itt is élen jár fejlesztéseivel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy ők szabadalmaztatták a radiális átömlésű katalizátorokat, melyek hatékonysága sokszoros a hagyományos katalizátorokéhoz képest.

Az ISO9001 mellett rendelkezik a világszerte legszigorúbb QS9000 minősítéssel.

 

Népszerű Bosal alkatrészek webáruházunkban:

  • Bosal hátsó dob
  • Bosal középső dob
  • Bosal vonóhorog
  • Bosal katalizátor
  • Bosal kipufogó cső

 

Keresse meg az autójához megfelelő Bosal kipufogó alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Bosal kipufogó alkatrészek

 

Magyarországon is képviselteti magát

 

2004 óta a csoport hazánkban, Kecskeméten is tevékenykedik, és itt sem tétlenkednek; folyamatosan bővítik magyarországi tevékenységüket, s nem csak gyártással, hanem új termékek tervezésével is foglalkoznak mely helyi mérnökök toborzását, így újabb munkalehetőséget jelent.

 

Immár több gyártócsarnokkal rendelkezik Kecskeméten, itt található a Bosal-Storz, a Bosal-Oris és a Bosal-Autóflex. A Bosal-Storz gyártja az autóemelőket, melyeket az Opel, a Mercedes, az Audi és a Volvo is a gyártószalagról legördülő személygépkocsijaiba tesz, hogy a majdani tulajdonosok felemelhessék az autójukat, ha netalán defektet kapnának. A Bosal-Autóflex több száz fajtájú urángyártott vonóhorgot gyárt, illetve tart folyamatosan a választékában, de a Dacia Logan vonóhorgainak gyári beszállítója is.

 

Bosal-Oris sem marad el „társaitól” cabriókhoz szélfogókat, valamint személygépkocsikhoz vonógömböket gyárt jelentős mennyiségben gyári beszállítóként.

 

 

Bosal vonóhorog alkatrészek