AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

BERU

Beru gyújtás alkatrészek, izzítógyertyák és gyújtógyertyák

 

Beru logo1912 óta a gyújtástechnika éllovasa, verhetetlen a dízel indítástechnikában. Termékpalettája tartalmazza a teljes gyújtástechnikai alkatrészkínálatot. Mi sem bizonyítja jobban alkatrészeik kiváló minőségét mint az, hogy például a VW-től és a FORD-tól is kitüntetést kapott. Több nagynevű autógyártó cégnek is gyári beszállítója, így például a MERCEDES-BENZ, a BMW, a PORSCHE, a FERRARI, a VW, az OPEL, valamint a FORD cégeknek is.

 

Beru alkatrészek webáruházunkban:

  • Gyújtógyertya
  • Izzítógyertya
  • Gyújtás trafó
  • Gyújtáskábel készlet
  • Gyújtáselosztó fedél
  • Hűtőventillátor
  • Gyújtáselosztó rotor
  • Állófűtés izzítógyertya
  • Izzító relé
  • Gyújtótekercs

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Beru gyújtógyertyákat és izzítógyertyákat:

Irány a bolt

 

 

Beru gyújtógyertyák, izzítógyertyák

 

A cég nevéhez fűződik az Ultra X gyújtógyertyák kifejlesztése is.​

 

A századforduló környékén megnövekedett a gyújtóberendezések alkatrészei iránti kereslet Németországban, ez egyet jelentett új cégek alapításával. Ekkor, pontosabban 1912-ben Julius Behr és Albert Ruprecht is alapított egy gyújtógyártó céget, amivel megszületett a Beru márkanév.
Következő mérföldkő 1929-ben volt, mikor is elkezdődött az első dízel hidegindító izzítógyertya fejlesztése és gyártása.
1975-ben 20 másodpercre rövidíti le az előizzítási időt az általuk kifejlesztett gyorsizzító gyertya. Három évvel később szabadalmaztatják az első önszabályozó, kéttekercses, gyorsindító izzítógyertyát. Ezzel megint csökkent az előizzítási idő, mely már csak 5-7 másodperc.
1986-ban a következő nagy ugrás a cég életében. Ekkor kezd a márkanév nemzetközivé válni, nyitnak egy gyártóüzemet az írországi Tralee-ben, s ez csak a kezdet. Folyamatosan terjeszkednek, s nemzetközi és nemzeti gyárak és értékesítési pontok sokaságával folytatják. Ismét eltelik három év és újabb jelentős gyújtótekercs-fejlesztések és azok gyártása kezdődik a ludwigsburgi székhelyen.
1992-re megérkezik a mindössze 5 mm-es izzítógyertya, melyet bevezetnek a közvetlen befecskendezéssel rendelkező dízelmotorok piacára.
1997-ben a cég pénzügyi nagy előrelépése, hogy bekerülnek a tőzsdére. Így lesz a családi vállalkozásból részvénytársaság.
2000-ben a BERU Electronics GmbH kezdete Bretten-ben. Ezt a vállalatot az elektronikus komponensek és vezérlőberendezések fejlesztésére és gyártására alapították. Ebben az évben idult útjára a BERU-Eichenauer vegyesvállalat is, melynek célja PTC-fűtők fejlesztése és gyártása.
Alig 1 év elteltével a vállalat egy hatalmas termékinnovációval rukkolt elő, mégpedig ez első elektronikusan vezérelt dízel gyorsindító rendszert (ISS) „dobták” ekkor piacra. Még ebben az évben létesített kapcsolatot a Lear Corporation vállalattal, hogy amerikai gyártók igényeit elégíthessék ki az abroncsnyomás-ellenőrző rendszerek közös fejlesztésével.
2005-ben már az amerikai BorgWarner autóbeszállító többségi részvénytulajdonosaként ismerhetik.
2007-re a ludwigsburgi székhelyen felavatják kibővített kutatási és fejlesztési központot. Rá egy évre a piacra kerül az új Ultra X-Titan gyújtógyertya. Ekkor Európában is megkezdődhet a BERU PSG (Pressure Sensor Glow Plug) sorozatgyártása.
Ismét eltelik két év és a BorgWarner Inc. is immár a cégcsoporthoz tartozik, ekkor átalakul BorgWarner BERU Systems GmbH-ra. A BorgWarner BERU Systems bemutatja az "Ecoflash"-t.
2010 újabb nagy bekebelezés, a BERU Systems átveszi az egész BERU Eichenauer vegyesvállalat projektet Kandelben. A BorgWarner Ltd. új, thaiföldi gyárában ISS-izzítógyertyákat gyárt a BorgWarner BERU Systems az egyik ázsiai autógyártó számára. A PSG, azaz az intelligens nyomásérzékelő izzítógyertya is kereskedelmi forgalomba kerül. Ebben az évben kezdődik még egy nagy fejlesztés a vállalat részéről: ezek a nagyteljesítményű, elektronikus vezérléssel rendelkező kerámia-regiszterek nagyfeszültségű PTC-fűtőkhöz.
2011-re egy újabb nagy fejlesztés a BERU Systems-től; megalkotják a kompakt, intelligens gyújtótekercsek új generációját.
Elérkezett a tavalyi év, 2012, amikor a BorgWarner BERU Részvénytársaság alapításának 100. évfordulóját ünneplhette.

 

Hogy mi különbözteti meg az eredeti BERU Systems márkájú terméket más termékektől?

 

Ezek a termékek mondhatni a kiváló minőség szinonimái.​

Ahogy már azt írtuk, a válallat 100 éves tapasztalattal rendelkezik. Ezt párosítják a legmodernebb fejlesztésekkel, minőségbiztosítási és gyártási folyamatokkal és ez teszi az összes terméküket kiváló minőségűvé és ezáltal elismertté az autóiparban. Mivel már több milliónyi autó (mely a vállalat által gyártott alkatrészekkel közlekedik) elégedett vezetője bizonyítja a minőséget. Ezek a termékek egytől egyig megbízhatóak, gazdaságosak és környezetbarát módon működnek, s nem utolsó sorban a cseréjük főként csak az előírt csereintervallumokban szükséges.

 

A BERU Systems is próbál tenni a környezetért fejlesztéseivel, használt technológiáival

Az összes BERU Systems gyártóegység DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal, és ezen felül ISO TS 16949 minősítéssel rendelkezik. Ezen fejlesztések egyik célkitűzése az is, hogy a fogyasztás javítása mellett a kipufogógáz-kibocsátás csökkentsék. Egy integrált kezelőrendszerben egyesítettük a környezetvédelem és minőség témaköreit, valamint a munka- és egészségvédelmet is, hiszen az aktív környezetvédelem mellett az alkalmazottaik biztonságos, ergonomikus munkahelyének biztosítását is fontosnak tartja a vállalat. Az 1999 óta az ISO 14001 szerint tanúsított környezetmenedzsment rendszerünk biztosítja, hogy ismerjük a környezetre gyakorolt hatásunkat, betartjuk a számos előírást, a piaci igényeknek megfelelően környezetet kímélő termékeket gyártunk, és folyamatosan dolgozunk a környezetvédelem javításán.