AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

BERU

Beru izzítógyertya és gyújtógyertya minősége világszerte elismert.

Beru logoA BERU AG-t 1912 óta a gyújtástechnika éllovasa, verhetetlen a dízel indítástechnikában. A Beru termékpalettája tartalmazza a teljes gyújtástechnikai alkatrészkínálatot. Mi sem bizonyítja jobban BERU alkatrészeinek kiváló minőségét mint az, hogy például a VW-től és a FORD-tól is kitüntetést kapott. Több nagynevű autógyártó cégnek is gyári beszállítója, így például a MERCEDES-BENZ, a BMW, a PORSCHE, a FERRARI, a VW, az OPEL, valamint a FORD cégeknek is.

 

Beru alkatrészek webáruházunkban:

  • Gyújtógyertya
  • Izzítógyertya
  • Gyújtás trafó
  • Gyújtáskábel készlet
  • Gyújtáselosztó fedél
  • Hűtőventillátor
  • Gyújtáselosztó rotor
  • Állófűtés izzítógyertya
  • Izzító relé
  • Gyújtótekercs

 

 

Keresse meg autójához megfelelő Beru gyújtógyertyákat és izzítógyertyákat:

Beru termékek

A Beru nevéhez fűződik az Ultra X gyújtógyertyák kifejlesztése is.

A századforduló környékén megnövekedett a gyújtóberendezések alkatrészei iránti kereslet Németországban, ez egyet jelentett új cégek alapításával. Ekkor, pontosabban 1912-ben Julius Behr és Albert Ruprecht is alapított egy gyújtógyártó céget, amivel megszületett a BERU márkanév.
Következő mérföldkő 1929-ben volt, mikor is elkezdődött az első dízel hidegindító izzítógyertya fejlesztése és gyártása.
1975-ben 20 másodpercre rövidíti le az előizzítási időt a BERU által kifejlesztett gyorsizzító gyertya. Három évvel később szabadalmaztatják az első önszabályozó, kéttekercses, gyorsindító izzítógyertyát. Ezzel megint csökkent az előizzítási idő, mely már csak 5-7 másodperc.
1986-ban a következő nagy ugrás a Beru életében. Ekkor kezd a márkanév nemzetközivé válni, nyitnak egy gyártóüzemet az írországi Tralee-ben, s ez csak a kezdet. Folyamatosan terjeszkednek, s nemzetközi és nemzeti gyárak és értékesítési pontok sokaságával folytatják. Ismét eltelik három év és újabb jelentős gyújtótekercs-fejlesztések és azok gyártása kezdődik a ludwigsburgi székhelyen.
1992-re megérkezik a mindössze 5 mm-es izzítógyertya, melyet bevezetnek a közvetlen befecskendezéssel rendelkező dízelmotorok piacára.
1997-ben a cég pénzügyi nagy előrelépése, hogy bekerülnek a tőzsdére. Így lesz a családi vállalkozásból részvénytársaság.
2000-ben a BERU Electronics GmbH kezdete Bretten-ben. Ezt a vállalatot az elektronikus komponensek és vezérlőberendezések fejlesztésére és gyártására alapították. Ebben az évben idult útjára a BERU-Eichenauer vegyesvállalat is, melynek célja PTC-fűtők fejlesztése és gyártása.
Alig 1 év elteltével a Beru egy hatalmas termékinnovációval rukkolt elő, mégpedig ez első elektronikusan vezérelt dízel gyorsindító rendszert (ISS) „dobták” ekkor piacra. Még ebben az évben létesített kapcsolatot a Lear Corporation vállalattal, hogy amerikai gyártók igényeit elégíthessék ki az abroncsnyomás-ellenőrző rendszerek közös fejlesztésével.
2005-ben már az amerikai BorgWarner autóbeszállító többségi részvénytulajdonosaként ismerhetik.
2007-re a ludwigsburgi székhelyen felavatják kibővített kutatási és fejlesztési központot. Rá egy évre a piacra kerül az új Ultra X-Titan gyújtógyertya. Ekkor Európában is megkezdődhet a BERU PSG (Pressure Sensor Glow Plug) sorozatgyártása.
Ismét eltelik két év és a BorgWarner Inc. a BERU-hoz tartozik, ekkor átalakul BorgWarner BERU Systems GmbH-ra. A BorgWarner BERU Systems bemutatja "Ecoflash"-t.
2010 újabb nagy bekebelezés, a BERU Systems átveszi az egész BERU Eichenauer vegyesvállalat projektet Kandelben. A BorgWarner Ltd. új, thaiföldi gyárában ISS-izzítógyertyákat gyárt a BorgWarner BERU Systems az egyik ázsiai autógyártó számára. A PSG, azaz az intelligens nyomásérzékelő izzítógyertya is kereskedelmi forgalomba kerül. Ebben az évben kezdődik még egy nagy fejlesztés a BERU Systems részéről: ezek a nagyteljesítményű, elektronikus vezérléssel rendelkező kerámia-regiszterek nagyfeszültségű PTC-fűtőkhöz.
2011-re egy újabb nagy fejlesztés a BERU Systems-től; megalkotják a kompakt, intelligens gyújtótekercsek új generációját.
Elérkezett a tavalyi év, 2012, amikor a BorgWarner BERU Részvénytársaság alapításának 100. évfordulóját ünneplhette.

Hogy mi különbözteti meg az eredeti BERU Systems márkájú terméket más termékektől?

A BERU Systems márkájú termékek, mondhatnánk a kiváló minőség szinonimái.

Ahogy már azt írtuk, a Beru 100 éves tapasztalattal rendelkezik. Ezt párosítják a legmodernebb fejlesztésekkel, minőségbiztosítási és gyártási folyamatokkal és ez teszi az összes terméküket kiváló minőségűvé és ezáltal elismertté az autóiparban. Mivel már több milliónyi autó (mely a BERU Systems márkájú termékekkel közlekedik) elégedett vezetője bizonyítja a minőséget. Ezek a termékek egytől egyig megbízhatóak, gazdaságosak és környezetbarát módon működnek, s nem utolsó sorban a cseréjük főként csak az előírt csereintervallumokban szükséges.

A BERU Systems is próbál tenni a környezetért fejlesztéseivel, használt technológiáival

Az összes BERU Systems gyártóegység DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal, és ezen felül ISO TS 16949 minősítéssel rendelkezik. Ezen fejlesztések egyik célkitűzése az is, hogy a fogyasztás javítása mellett a kipufogógáz-kibocsátás csökkentsék. Egy integrált kezelőrendszerben egyesítettük a környezetvédelem és minőség témaköreit, valamint a munka- és egészségvédelmet is, hiszen az aktív környezetvédelem mellett az alkalmazottaik biztonságos, ergonomikus munkahelyének biztosítását is fontosnak tartja a vállalat. Az 1999 óta az ISO 14001 szerint tanúsított környezetmenedzsment rendszerünk biztosítja, hogy ismerjük a környezetre gyakorolt hatásunkat, betartjuk a számos előírást, a piaci igényeknek megfelelően környezetet kímélő termékeket gyártunk, és folyamatosan dolgozunk a környezetvédelem javításán.