AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Behr Thermot-Tronik

Behr termosztát alkatrészek

 

Behr Thermot-Tronik egy nagy hagyományokkal és nemzetközi elismertséggel rendelkező német vállalat, amely 2010 óta már nem önállóan, hanem a MAHLE Konszern részeként veszi ki a részét az autóalkatrészek gyártásából.

 

A Behr Thermot-Tronik 2005-ben ünnepelte 100. születésnapját

A cég nevét alapítójától, Julius Friedrich Behrtől kapta, akinek halála után fia lépett a nyomdokaiba, majd a cég 2005-ben közös vállalatot hozott létre a Hella KGaA Hueck & Co. vállalattal. Ez nagy előrelépést jelentett az évszázados múltú Behr számára, mivel a Hella a világ 50 vezető autóalkatrész gyártói közé tartozik és a 100 legnagyobb német ipari vállalatok egyike. Nagy erőssége a birtokában lévő kereskedelmi lánc, amely a legnagyobb alkatrész forgalmazó a világon. Világszerte közel 40 000 alkalmazottja és 100 telephelye van 35 országban. Az alkalmazottai között 5800 mérnök foglalkozik kutatás-fejlesztéssel.

 

Behr termosztát alkatrészek webáruháza

 

Keresse meg az autójához megfelelő Behr klíma, termosztát alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

A Behr a Hella konszernen belül a klímaberendezésekért felel

 

A Hella óriási ereje abban rejlik, hogy a kutatástól és a termékfejlesztéstől a gyártáson és az alkatrészek értékesítésén keresztül az egész alkatrészgyártási vertikumot magába foglalja. Míg a Behr 2005-ben, addig a Hella már 1999-ben megünnepelte fennállásának 100. évfordulóját. A Hella név először mint a cég egyik termékének márkaneve vált ismertté már 1908-ban. Hivatalosan a cégjegyzékbe csak 1986-ban regisztrálták a vállalatot ez alatt a név alatt. A vállalatcsoport fejlődése azóta is töretlen, és ma az autóalkatrész gyártás minden területén jelen vannak. A gépkocsi világító testek gyártásától kezdve, a motor alkatrészeken át egészen a Behr márkanév alatt gyártott klímaberendezésekig.