AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Baldwin

Baldwin szűrők

 

Baldwin a neve annak az autó szűrőket gyártó cégnek, amelynek kezdetei még az 1936-os évekre nyúlnak vissza. Mára a vállalkozás világszerte ismert multinacionális céggé nőtte ki magát.

Baldwin - a szűrők mellett minden mást is gyárt

A Baldwin, amely ma már gyártó kapacitással rendelkezik Kínában, Mexikóban, Dél-Afrikában, Nagy-Britanniában és Marokkóban egyaránt, minden mobil szűrőtípust gyárt. Így a légszűrők mellett üzemanyag-, olaj-, víz-, kabin- és hidraulikai anyagok szűrőit is. A vállalat termékeit a legkorszerűbb technológiával állítja elő a legjobb anyagok felhasználásával. Az új termékek tervezéséhez saját fejlesztő bázissal rendelkeznek. A késztermékek minőségét saját laboratóriumaikban ellenőrzik, ami biztosítja a mindenkor legmagasabb színvonalat.

Baldwin szűrők, üzemanyagszűrők, olajszűrők, vízszűrők

Keresse meg az autójához megfelelő Baldwin szűrőket:

Irány a bolt

 

A Baldwin olyat is tud, amit más nem

 

Termékeik közül kiemelkedik a DAHL üzemanyagszűrő. Ez a termék olyat tud, amit csak nagyon kevés hasonló gyártmány. A dízel motorok üzemanyagszűrőitől természetesen elvárják a felhasználók, hogy a vizet is kiszűrje. Ezt a hagyományos és elterjedt szűrők egy menetben végzik el. Ez azt jelenti, hogy csak annyi vizet tudnak eltávolítani az üzemanyagból, amennyi a szűrőbe egy alkalommal befér. A Baldwin DAHL szűrője azonban folyamatosan működik, vagyis bármilyen mennyiségű vizet kiszűr az üzemanyagból.