AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

MINI MINI évjárat választása.

Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Mini alkatrészek alatt a világ egyik legnépszerűbb kisautója a Mini alkatrészeit értjük. A 20. század második legmeghatározóbb személyautójából 1959 és 2000 között közel 1,2 milliót gyártottak.

A Mini alkatrészek és a Mini autók az Austin Seven és

Moris Mini-Minor márkanévvel indultak el a siker felé vezető úton az ötvenes évek végén. A Mini alkatrészek és az autók életük során viselték a Mini Austin, a Mini és Rover és egyszerűen a Mini nevet is. 1994. után, azt követően, hogy a Rover Csoportot, illetve a British Leylandot a német BMW bekebelezte, még 6 évig Mini néven forgalmazta a müncheni cég. Máig az egyik legsikeresebb és iskolát teremtő konstrukciónak tartják, mivel az autó teljes térfogatának 80 százalékát sikerült a tervezőknek az utasok és csomagjaik elhelyezésének a szolgálatába állítani.

Mini alkatrész kereső webáruház kedvező árak, széles kínálat.

A Mini nem csak jó kisautó volt

A Mini alkatrészek és a névadó autó gyártása nem csak azért volt rendkívül sikeres, mert a kisautót nagyon szerették a vásárlók, a márka népszerűsége máig példa nélküli, mégpedig nem csak a szigetországban, hanem azért is, mert rendkívül jó üzletnek bizonyult. Eredeti gyártójának még az értékesítés leszálló ágában is nyereséget termelt, amikor már a többi típus, minden erőfeszítés és innováció ellenére veszteséges volt. A Mini alkatrészek, amelyek csak a gyártás későbbi fázisában kerültek beszállítókhoz, még ma is keresettek, mert a Mini tulajdonosok pont ugyanúgy kötődnek a márkához, mint a hasonló karriert befutott Volkswagen „bogárimádók”.