AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz Szeged, Csongrád megye szívében

Hívjon minket!
Szervizünk telefonszáma: +36 62 554 000

Árajánlati, időpont kéréséhez KATTINTSON IDE!

E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Szeged, Kossuth Lajos sugárút 85.

Szerviz nyitvatartás:
Hétfő: 8 - 17-ig
Kedd: 8 - 17-ig
Szerda: 8 - 17-ig
Csütörtök: 8 - 17-ig
Péntek: 8 - 16-ig

 

Kovács Autószerviz

Autószerviz Szeged? A Kovács Autó Szerviz jól megközelíthető, kamerával őrzött hatalmas parkolóval és klímatizált internetkávézóval várja ügyfeleit. „Hozom-viszem” szolgáltatás keretében elmegyünk autójáért és a szervizelés után vissza is visszük Önnek. Szervizünk dolgozói több évtizednyi szakmai múlttal, folyamatos szakmai továbbképzéssel és a hálózatunk szerviz kontrolljával biztosítja a szakszerű gépjármű szervizelést. A Kovács Autó Szerviz Szeged által javított hibákra fél évig garanciát vállalunk. Cégeknek, flottáknak egyedi kedvezményeket, személyre szabott árakat biztosít a Kovács Autószerviz Szeged.

Autószerviz Szeged

Kovács Autószerviz Szeged - Csongrád megye egész területéről várja ügyfelei márkaszerviz szintű szolgáltatásaival.

Szegedi Autószervizünkben megrendelt munka esetén teljes állapotvizsgálás, árajánlatadás e-mailban, vagy telefonon. Nagyobb munkák esetén választható ingyenes szolgáltatás: autómosás vagy ózonos klímatisztítás. Autószerelés folyamatainak fényképes rögzítése, elektronikus tárolása. Minőségi alkatrészek széles választéka raktárról helyben, gyári alkatrészek akár 1 napon belül. Autószerviz Szegeden szinte egyedülálló Bosch Hotline szolgáltatása, vagyis bármilyen hiba gyors lekérdezése az autógyártótól. Teljes Bosch Esi és teljes AutoData műszaki adatbázis áll rendelkezésünkre. Egy Autószerviz Szegeden, amely komplett szolgáltatásokat biztosít egy helyen. Gumiszerviz, gumihotel, katalizátor tisztítás, részecskeszűrő tisztítás, gépkocsi mosás, computer diagnosztika, lengéscsillapító mérés, fékhatás mérés, futómű vizsgálat és állítás, klímatöltés, klíma nyomáspróba, klímarendszer öblítés, CO mérés, kis teherautó szerviz 3,5 tonnáig, alvázmosás, fényszóró beállítás, fékolaj forráspont ellenőrzés, benzin - dízel diagnosztika. Műszaki vizsgáztatás 1 napon belül. Autó Assisstance utazás biztosítás az ország bármely területén, akár egész európára. A Kovács Autószerviz Szeged széles alvállalkozói rendszere szinte bármilyen probléma megoldásában tud segíteni önnek. Bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk ügyfeleinknek. Autószerviz Szeged, Csongrád megye egész területéről várjuk ügyfeleinket teljes körű minőségi szolgáltatásainkkal, autómosóval és alkatrész boltunkkal egy helyen, kedvező árakon!

Autódata szolgáltatás Autószerviz SzegedGumiszerelés, gumijavítás és csere Autószerviz SzegedenAutószerviz Szeged külső látképAutószerviz Szeged fékjavításÖt autóállással Autószerviz SzegedenAutószerviz Szeged teljes körű szerviz szolgáltatásokkal

 

Márkafüggetlen szerviz, mégis márkaszerviz szintű szolgáltatás

 

Kovács autószerviz Szeged. – ez egy márkafüggetlen minősített autószerviz Szegeden. A hangsúly a minősítetten van. A márkaszervizt, márkához kötött szakszervizt a vezérképviselet, tulajdonképpen a gyártó, illetve annak közvetlen képviselője minősíti. Ellenőrzi, vizsgálja őket. Hogy méltók-e a Bosch márkához. Az ilyen minősítést szerzett szervizek minőségi színvonalának garantálója maga a Bosch cég, amely mára a világ legnagyobb független alkatrészgyártója. A minősítés évente független auditor közreműködésével történik.

 

Márkafüggetlen Autószerviz Szeged
 

Kovács Autószerviz Szeged Bosch garanciát jelent.
Maga a Bosch cég eredetileg autóvillamossági berendezések gyártására jött létre. A kiváló minőség, ennek nyomán a felhasználó elégedettség lehetővé tette a gyártókapacitás, majd a gyártmányskála folyamatos bővítését. Fékrendszerek, relék, szíjak és szűrők gyártója is a Bosch az akkumulátorok, a motor működéséhez és a biztonságos utazáshoz szükséges elektromos berendezések mellett. Termékei között ott van a lambdaszonda, a gyújtó- és izzító gyertyák sokasága, de vannak itt fékrendszerek, ablaktörlők, és persze a világítástechnika különböző berendezései. Tulajdonképpen azok, amelyek bizonyos időközönként mindenképpen cserére szorulnak.
Mindez azt is jelenti, hogy a Bosch – miközben nevét, tekintélyét adja a
Kovács Autószerviz Szeged működéséhez – biztosítja a folyamatos ellátást a legkiválóbb termékekből, de annyira nem önző, hogy kitiltson minden más gyártót az ilyen műhelyekből. Körültekintő ugyanakkor annyira, hogy ma már a teljeskörű szervizelést, az autóápolást, az ellenőrzések, diagnosztikák és beállítások elvégzését is elvárja a szervizhálózat tagjaitól. Mindehhez jönnek a különböző szolgáltatások, mint a műszaki vizsgáztatás vagy az időszakos szervizmunkák.
Csongrád megyében hat, Szegeden négy ilyen szerviz működik. A Kovács Autószerviz Szeged teljeskörű szolgáltatást nyújt.

 

 


Egy autószerviz Szegeden, ahol jól is érzi magát.
A szigorú műszaki előírások mellett az ügyfelek kényelmére is gondolniuk kell a Bosch Car autószerviz hálózat tagjainak.  A Kovács Autószerviz Szeged ügyfélvárója, annak tisztasága és kényelme, a megfelelő méretű parkoló, a jó megközelíthetőség csakúgy feltétel, mint az udvarias kiszolgálás és a felelős, hozzáértő munkavégzés. Ehhez a cég továbbképzésekkel, tréningekkel is hozzájárul.