AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Autószerelő műhely Szegeden, Csongrád megyében

Hívjon minket!
Szervizünk telefonszáma: +36 62 554 000

Árajánlati, időpont kéréséhez KATTINTSON IDE!

E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Szeged, Kossuth Lajos sugárút 85.

Szerviz nyitvatartás:
Hétfő: 8 - 17-ig
Kedd: 8 - 17-ig
Szerda: 8 - 17-ig
Csütörtök: 8 - 17-ig
Péntek: 8 - 16-ig

 

Autószerelő műhelyünk felszereltsége Csongrád megyében a legkorszerűbbek közé tartozik. Az autószerviz, autójavító műhely, vagyis az a hely, ahol a gépkocsit megjavítják, karbantartják, ellenőrzik, átvizsgálják.

Autószerelő műhely választása Szegeden.

Ezzel persze olyat mondtunk, mintha azt közöltük volna, hogy a meleg víz melegebb, mint a hideg. Mégis: tapasztaljuk, hogy sok ember nem választott magának autószerelő műhelyt, hol ide megy, hol oda, hol megoldja – ahogy a tajgai vicc mondta – kalapáccsal és valaki édesanyjának a segítségével. Csongrád megyében egyik legjobban felszerelt és szakképzett autószerelő műhely Szegeden van! Szeretné megismerni autószerelő műhelyeink felszereltségét, korszerű műszereinket? Szegeden, tágabb értelemben Csongrád megyében  sok, valóban jó színvonalon dolgozó autószerelő műhely van. Mondhatjuk, hogy Szeged, Csongrád megye ilyen szempontból jól ellátott. Csak ha a bennünket leginkább érintő Bosch Car Service oldal szervizkeresőjét használjuk, mindjárt kapunk hatot. Helyben vagy a környéken – jön a következő kérdés. Természetes, hogy legtöbben nem feltétlenül a legközelebbi benzinkútra járunk. Ha autószerelő műhelyt keres valaki, van, hogy a „vidéki”, falusi, kisvárosi műhelyre esküszik. Ez a hagyomány visszanyúlik a múltba: ott általában nem volt sorban állás, hosszas várakozás, valahogy személyesebb, emberibb volt a viszony a mesterrel, megismerték az embert. Ma ehhez már felnőtt a nagyvárosi autószerelő műhely, néha előzni is sikerült neki.

Autószerelő műhelyek Szegeden

Autószerelő műhelyünk Szeged központjában, autóalkatrész üzlettel

Autószerelő műhely Csongrád megyeKovács Autó Bosch Car Service
Szeged, Kossuth Lajos sugárút 87.
Tel.: +3662/554-000
E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Autószerviz nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök: 08:00-17:00
Péntek: 08:00-16:00

Autószerelő műhelyünk segítségre van szüksége? Akkor töltse ki a szerviz időpont / árajánlatot kérek űrlapunkat.


Olcsóbb vagy kényelmesebb – a műhelyválasztás szempontjai.
A másik legenda, hogy a vidéki, külterületi szerviz olcsóbb. Igen, sok szegedi járt, jár  át Dorozsmára, Szatymazra, Kistelekre autót javíttatni. Mint minden legendának, ennek is megvan az alapja, a maga fejlődéstörténete. Látni a drága gépeket, a csili-vili felszerelést, a sok serénykedő embert – óhatatlanul úgy érezzük, hogy ezt meg kell fizetni. Közben tudjuk, hogy nem mindig a kispiszkosban a legjobb és legolcsóbb a pacal, a nagy forgalmú, hírnevükre kényesen ügyelő vendéglők azt is tudják, mekkora a vesztenivalójuk. Meg lehet nézni az étlapot úgy is, hogy nem feltétlenül fogunk ott enni. Választék, árak, a benyomások. Ez a helyzet akkor is, ha autószerelő műhelyről van szó. Valahogy nem vágyunk a kopott, lepukkant, régi, elavult gépekkel felszerelt fogorvosi rendelőbe. Ár és érték, vállalás és eredmény szempontjából hozunk döntést.

A rezsiórabérek árai megtudhatók. Azt is megkérdezhetjük, hogy nagyjából mennyi időt vesz igénybe a javítás, mennyire vállalják. Meg azt, hogy mennyibe kerül ez vagy az az alkatrész. Összehasonlítható adatok ezek. Aztán nézzünk egy kicsit körül, nem zavarva a munkát, nem tolakodva, nem feltűnő sétálgatással bírálgatva a műhelyt. A legjobb emelők korában sem árt, ha van akna. A gépkocsi bizonyos alkatrészei másként állnak, másként férhetők hozzá, ha talpon van a jármű és másképp, ha belógnak a kerekek. Az emelő sem minden. Másmilyen kell, ha a futóműhöz nyúlnak, másmilyen, ha alulról kell megbontani mondjuk a kipufogórendszert. Tapasztalt szervizjáró már a műveletekből felméri, hogy mit és hogyan tudnak megcsinálni, ráadásul ez ki is van írva. És persze ott a bánásmód. Hogyan fogadnak, mit kínálnak, milyen türelemmel, lelkiismeretességgel, alapossággal hallgatják meg a mondandómat, tudják-e legalább azt, hogy merre, milyen irányban indulnak el.

A „saját” autószerelő műhely előnyei.

Ilyen helyen nem mindegy az embernek, hogy tudják-e a nevét, vagy legalább emlékeznek-e rá, az autóra, fel tudják-e idézni, hogy legutóbb mi volt a gond. Az nem gond, sőt, ma már természetes, ha ebben segít a számítógép. És persze kevés dolog ad akkora biztonságot az autósnak, mint az, ha felhívhatja a műhelyt, akár név szerint kérheti a szerelőjét, elmondhatja, hogy bajba került, azzal, hogy tudja: intézkedni fognak. Ilyen autószerelő műhelyt kívánunk mindenkinek, ha szüksége van rá, Szegeden, Csongrád megyében, és bármerre másfelé járjon.

Autószerelő műhely műszaki felszereltsége.

 • BOSCH FWA 4630 3D futóműállító készülékBosch Car Service logo
 • BOSCH WBE 4420 kerékkiegyensúlyozó berendezés 

 • BOSCH TCE 4460 automata kerékszerelő

 • BOSCH ACS 650 automata klímatöltő
 • BOSCHKTS 540 diagnosztikai műszer
 • BOSCH BAT 121 hordozható akkuteszter
 • BOSCH BAT 251 akku starter
 • BOSCH BAT 415 akkumulátor töltő
 • BOSCHESI adatbázis
 • BOSCHMLD 1 fényszóró állító berendezés
 • AutoData adatbázis
 • Magnetti Marelli ózongenerátor
 • Gépjármű emelők
 • Görgős fékhatásmérő próbapad
 • Lengéscsillapító vizsgáló próbapad
 • TESTBOY 50 fékfolyadék vizsgáló
 • Futómű holtjáték vizsgáló pad
 • Füstgázelemző berendezés
Autószerelő műhely Bosch BAT 145  Autószerelő műhely Bosch BAT 121   Autószerelő műhely Bosch KTS 540
Autószerelő műhely BOSCH FWA 4630  Autószerelő műhely BOSCH TCE 4460  Autószerelő műhely BOSCH ACS 650