AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Autómentés Szegeden és környékén

Hívjon minket!
Szervizünk telefonszáma: +36 62 554 000

Árajánlati, időpont kéréséhez KATTINTSON IDE!

E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Szeged, Kossuth Lajos sugárút 85.

Szerviz nyitvatartás:
Hétfő: 8 - 17-ig
Kedd: 8 - 17-ig
Szerda: 8 - 17-ig
Csütörtök: 8 - 17-ig
Péntek: 8 - 16-ig

 

Autómentés Szegeden és vonzáskörzetében, autószerviz szolgáltatással, teljes körű ügyintézéssel. Ha lerobbant autója Szeged közelébe, akkor hívja a Kovács Autót, s mi intézzük az autómentést és az autószerelést.

Autómentés Szeged

Autómentésre akkor van szükség, amikor az autó önerőből mozgásképtelenné válik, vagy csak olyan módon tudna haladni, ami a gépkocsi további rongálódásával, vagy a biztonságos közlekedés feltételeinek nem megfelelő közlekedés felvállalásával, szó szerint az élet és a vagyon kockáztatásával járna. Autószervizünknek jól bevált autómentő ismeretsége révén a szállítás, alkatrész, javítás, garancia egy csomagban áll rendelkezésére. Az így kikalkulált tisztes árnál jobbat három-négy szereplőtől külön-külön minden szolgáltatásért ritkán tud összeszedni az ember.

Autómentés Szeged vonzáskörzetébenKovács Autó Bosch Car Service
Szeged, Kossuth Lajos sugárút 87.
Tel.: +3662/554-000
E-mail: szerviz@kovacsauto.hu


Autószerviz nyitvatartás


Hétfő-Csütörtök: 08:00-17:00
Péntek: 08:00-16:00

Az autómentés külső segítség

Az autómentésnek több fajtája van. A legegyszerűbb eset, amikor az autó az út mentén külső segítséggel újra mozgásba hozható. Kettős defekt, üzemanyag kifogyása, könnyen hozzáférhető, de létfontosságú alkatrész pótlása esetén a külső segítő lehet egy jó barát is. Ha jó eséllyel sikerül a távdiagnosztika, egyértelműen megállapítható a hiba (elszakadt ékszíj, hosszbordásszíj például) a helyszínre érkező szerelő segíthet. A köznyelvben mindez, amiről szóltunk, már autómentés.

Autómentés szállítással

Szakmai értelemben, szűkebben véve a fogalmat az autómentés mégis csak az, hogy egy erre felszerelt, ennek megfelelően karbantartott és vizsgáztatott speciális szállítóeszközzel (autómentő utánfutó, trailer, a mentett gépkocsit részben megemelve vontató gépkocsi) a járművet biztonságosan, sérülésmentesen, benne, a működésében, állapotában további kárt nem okozva elszállítják a megrendelő, vagyis a bajba került autós által megjelölt helyre. Az ésszerű természetesen az, ha ez a hely maga a szerviz, ahol a javítást mielőbb elvégzik. Lehetnek azonban helyzetek, amikor a javítást azonnal nem lehet elvégezni (kell szemle a biztosítótól, vagy éppen anyagi fedezet nincs az azonnali javításra, de bármi más szóba jöhet itt). Ilyenkor az a szerviz a jó megoldás, ahol a megbízás fejében meg tudják oldani a gépkocsi ésszerű ideig tartó tárolását. Ez pénzkímélő megoldás. És persze az a szerviz, amelynek minőségében, lelkiismeretességében nem kételkedik a megbízó. Kell-e mondani, hogy a legjobb autómentő maga a szerviz?

Önálló autómentő vállalkozások.

Olyanok ezek, amelyek csak a szállítással foglalkoznak. Mint a taxis, amelyik elvisz az étterembe, de a vacsora minőségéhez már semmi köze. Hogy szokott néha „helyet” ajánlani. Igen, és van, amikor hálásak lehetünk neki ezért. Máskor meg előfordul, hogy nem egészen önzetlenül, mondjuk úgy érdekből, érdekelt módon akar éppen odavinni bennünket, ahová. Előfordulhat ez az internetről, listából hívott autómentővel is: tud egy jó, megbízható szervizt. Aztán vagy úgy lesz, vagy nem. Jó, ha van az autósnak saját, jól bejáratott szervize. Ott kérhet telefont az ott jól ismert, kipróbált autómentőkhöz, ezt tartsa magánál.