AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Automega

Automega alkatrészek

 

Európa egyik legnagyobb autó-pótalkatrész kereskedőháza elsősorban az Opel, a VW, a Peugeot, a Ford, a Citroën márkák kiszolgálója.

Hogyan kereskedik az Automega?

 

Automega márkaAz Automega az Ernst Dello GmbH & Co. KG használtautó-kereskedő cég tulajdonában van. 25 ezer négyzetméteres raktárkapacitására alapozva tudja minimálisra csökkenteni a várakozási időt a megrendelés és a kívánt alkatrész leszállítása között. Ugyanezt segíti elő, hogy az alkatrészekhez exkluzív partnerként  kivételesen jól szervezett szállítási csatornákon keresztül jut hozzá. Mivel a legjobb beszállítókkal dolgozik a világ minden tájáról, ezért általában valamennyi alkatrészére legalább 24 hónapos garanciát tud adni. A megrendelések mielőbbi célhoz juttatását az biztosítja, hogy 50 ezer alkatrészt raktároznak az Opel, a Vauxhall, a Chevrolet, a VW, az Audi, a Skoda, a Seat, a Ford, a PSA (Peugeot és Citroën), Dacia és Renault gépkocsikhoz.

Az Automegánál a logisztika is világszínvonalú

 

Ahhoz, hogy az Automega időben tudja leszállítani a megrendelő által igényelt termékeket, elengedhetetlen egy minden tekintetben világszínvonalon megszervezett logisztikai központ fenntartása. A 25 ezer négyzetméteres raktárban a legmodernebb komputer vezérelte raktározási és kiszállítási technológia üzemel, 150 jól képzett munkatárs mindennapi pontos munkájával megtámogatva. Ez teszi lehetővé, hogy havonta 20 ezer szállítmányt lehessen útnak indítani a világ négy égtája felé, szükség esetén a hamburgi kikötő és a hamburgi repülőtér igénybevételével.

 

 

Keresse meg autójához megfelelő Automega alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Automega alkatrészek kínálata

 

A németországi AutoMega cég 1992 óta széles körben kínál kiváló ár-érték arányú alkatrészeket. Az Ernst Dello GmbH & Co. KG tagjaként az AutoMega 115 éves gyártói tapasztalatokhoz fér hozzá. A gyár mind az újabb, mind a régebbi gépjárművek alkatrészeinek gyártására is specializálódott. A termékkínálatban futómű, elektromos, karosszéria és motoralkatrészek találhatóak.

 

Legnépszerűbb Automega termékek webáruházunkban:

  • légtömegmérő
  • motortartó gumibak
  • EGR szelep
  • gyújtás trafó
  • kerékcsapágy