AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autocross, Roncsderbi a Kovács Autó támogatásával

A harmadik alkalommal megrendezett, 3 napig tartó ásotthalmi Dirt Fest szokás szerint nagyot szólt és nem csak a kipufogókból, de a hangfalakból is. Maradéktalanul beteljesült az augusztus 11. és 13. között lezajlott esemény felvezető mondata, amely szerint „ezt megemlegeted”.

 

Még a rossz idő sem számított

 

És tényleg, az esős idő ellenére minden klappolt. A versenyzők a nézők, minden érdeklődő és bámészkodó, bulizni vágyó megtalálhatta a kedvére való programot, aminek létrejöttében – ugyancsak szokás szerint – oroszlánszerepet vállalt a szegedi Kovács Autó. Így aztán minden a versenyzőkön múlott, akiknek csak az a feladatuk maradt, hogy el ne rontsák az esemény alaphangon is ideális hangulatát, ami – természetesen – eszükbe se jutott. Úgy a Pintér Kupa Amatőr Autocross Bajnokság, mint a Gyorsasági Roncsderby Futam parádésra sikerült. Nem beszélve az esténként megrendezett bulikról, ahol olyanoknak kellett gondoskodni a hangulatról, mint a Collective Machine, Edo Denova, a Barbár Fivérek, a GFG, Drop the Cheese, a Katapult Dj és MIKEE MYKANIC.

Az ásotthalmi Gárgyán erődben igazi fesztiválhangulat vett erőt mindenkin. Sátrakkal, hostessekkel és mindennel, ami ilyenkor illik. Na és persze az igazi verseny feelingből sem volt hiány. A versenyautók és a versenyzők minden igényt kielégítő, de főként színes és változatos serege vonult fel a három napon. A kicsiktől a nagyokig, a gyengécskéktől a bivalyerősig minden kategória megjelent a startvonalnál és a pilóták nem fukarkodtak a padlógázzal, amiből aztán kijött, ami ilyenkor szokott: két keréken hajtás és persze a többség a célba is beért. Szombaton a Pintér Kupa Amatőr Autocross Bajnokságban rajtolóknak, vasárnap a Gyorsasági Roncsderby Futam résztvevőinek lehetett szorítani.

 

Autocross és Roncsderbi - Ásotthalom

Nem az a megszokott csendes környék volt

 

A családias hangulatot az időjárás már szombaton megkísérelte elrontani, de eredménytelenül. Az eső sem szegte kedvét senkinek, sőt arra sarkallta a társaságot, hogy megmutassa nem hiába várt egy évet a rendezvényre, ha már itt van szórakozni fog, jól fogja érezni magát, tegyen is ez ellen bármit a teremtő. A műhelyekből a folyamatos hegesztés és fúrás hangjai törték volna meg a Gárgyán erdő csendjét, ha egy percre is csend és nyugalom lett volna, de nem volt, mert nem a nyugalmat és csendet keresők jöttek itt össze. Aki itt volt, annak óriási élményben volt része, aki nem jött el, annak jövőre lesz esélye. Mivel nagyon jól sikerült és minden a helyén volt, a hangulat egy percre sem ült le, így mindenki biztos is lehet abban, hogy jövőre ugyanitt ugyanebben lesz majd része a Kovács Autó támogatásának is köszönhetően.