AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autó tartozékok kempingezéshez, horgászatra és vadászatra

Sokan kedvelik a családi kempingezéseket, illetve szeretnek a baráti társasságukkal, egy jó kis hétvégét eltölteni, miközben horgásznak vagy esetleg vadásznak. Ilyenkor hajlamosak vagyunk a csomagjainkra nem is gondolni, és olyan tartozékokról megfeledkezni, melyek hiányában, lehetséges, hogy nem egy szép hétvége részesei leszünk.

Praktikus autós kiegészítők

Az egyik fontos kiegészítő, a mágneses kulcstartó. Hiába van a kempingezésre és túrázáshoz megfelelő, négy kerék meghajtású járművünk, ha az autónk még nem rendelkezik távvezérelt kulccsal, nagy problémát okozhat, ha véletlenül bezárjuk az autó kulcsát az utastérbe, esetleg a csomagtartóba. Egy ilyen mágneses kulcstartóval, mely el van rejtve a járműben, megakadályozhatjuk a jövőben a kulcs bezárását. Ezután, soha ne felejtsünk otthon, egy tartályt, ami folyadéktárolására szolgál. Ezzel akár egy hétvégére is elfeledkezhetünk a tankolásról és biztosíthatjuk, hogy soha ne maradjunk üzemanyag nélkül. Praktikus lehet még egy autóba, kisállat elválasztó rács. Ez azoknak ajánlott, akik szeretik magukkal vinni kedvencüket egy hosszabb utazásra, és nem szeretnék, hogy az út során, a kutyusok az ülésekben ugráljanak ide-oda, vagy esetleg hozzáférjenek az útra csomagolt élelmiszerekhez. Egy ilyen térelválasztóval akkor is biztonságban tudhatjuk őket, ha egy kis-időre magára hagynánk a járművünket.

Autós kiegészítők kempingezéshez

Tárolók és rakománytartók, az utazás elengedhetetlen kellékei

A tetőre szerelhető rakománytartó, vagy vontatott rakománytároló, egy fontos eleme a hétvégi kirándulásnak. Egy hosszabb utazás során, sok mindenre szükségünk van, ezért használjuk a tetőre szerelhető, vagy vontatásra szolgáló tárolókat. Ezeket könnyen rögzíthetjük, és már garantáltan mindent magunkkal tudunk vinni, amit szeretnénk, és nem kell igénybe vennünk az utastérben lévő helyeket, így kényelmesebben utazhatunk. Az időjárásálló rakománytáska is remek szolgálatot fog tenni, hisz ez a tároló, ellenáll az esőnek, a hónak, az erős napsütésnek és sokkal praktikusabb, előnyösebb kinézetű és biztonságosabb is, mint egy műanyag szemeteszsák. A csomagjaink biztonsága érdekében, a külsőleg szállítandó cuccainknak szerezzünk be egy rakodóhálót. Ezt alkalmazhatjuk akkor, ha az autó pótkocsiját, nagyon megrakodjunk. Ezzel az út során, nem kell azon aggódnunk, hogy miután felgyorsulunk, elveszítünk a rakományunkból valamit. Sokkal biztonságosabb, és olcsóbb megoldás is, ha ezt a hálót alkalmazzuk.