AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Autó assistance utazás biztosítás

Hívjon minket!
Szervizünk telefonszáma: +36 62 554 000

Árajánlati, időpont kéréséhez KATTINTSON IDE!

E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Szeged, Kossuth Lajos sugárút 85.

Szerviz nyitvatartás:
Hétfő: 8 - 17-ig
Kedd: 8 - 17-ig
Szerda: 8 - 17-ig
Csütörtök: 8 - 17-ig
Péntek: 8 - 16-ig

 

Autó assistance gyors segítség biztonságra éjjel nappal egy éven keresztül Magyarország vagy Európa minden országában!

Biztosítsa autója gyors szervizelését utazásai során egész évben bárhol Európában!

Autó utazást biztosító szolgáltatás.Autó assistance utazás biztosítást kötő ügyfeleink számára azonnali segélynyújtó szolgáltatást biztosítunk minden nap, 24 órán át. Ha hosszabb útra megy akár belföldön vagy külföldön, netán sűrűn úton van, éves díjért egész évben egy órán belül Önért megyünk, ha lerobbant autójával, vagy sürgős szervizre van szüksége! Európában bárhol, ha van Bosch Assistance szerződése, egyszerűen nem marad magára sehol az úton, semmilyen problémával! Ez több, mint amit a legtöbb utasbiztosításhoz kapcsolt gépkocsi biztosítás szolgáltat. A Kovács Autószerviz minősített Bosch Car szerviz, ügyfeleink folyamatosan bővülő elégedett tábora pontosan tudja, miért minket választ autójához kötődő szolgáltatások terén. Tájékozódjon Ön is arrol, hogy mit is jelent ez a minősítés, mit vállal szervizünk és az autó assistance biztosítása egész évben.

 

Bosch Assistance Utazás Biztosítás 1 Egész Évre!
Magyarországon bruttó 3000.-Ft -tól
Európában bruttó 6000.-Ft -tól

Akár 5 perc alatt Online is köthető.

Megrendelést követően visszahívjuk egyeztetésre.
A biztosítás 3 nap múlva már érvényes.

Mivel nyújt többet, mint más biztosítás?
Minden nap 24 órában hívható ügyfélszolgálat.
Segélykérés esetén, akár 1 órán belül a helyszinen vagyunk.
Díjmentes kiszállás, szervízelés és autómentés
Szükség esetén csereautó, szállás, hazautaztatás biztosítása díjmentesen.

Hívja információs irodánkat: +3662/554-000
Írjon nekünk: szerviz@kovacsauto.hu

 


Tekintse meg Assistance csomagjainkat és részletes ügyféltájékoztatónkat

 

 

Az Autó assistance autószervizhálózatokon keresztül biztosítja az utazókat

A legfontosabb az, hogy sokan vagyunk. Szegeden is többen, a megyében is, Magyarországon csaknem száz ilyen márkafüggetlen, minősített javítóműhely működik, ha nem is egyenletes teljesen a megoszlásuk, ez megyénként nagyjából öt ilyen szervizt feltételez, vagyis harminc kilométeren belül valóban van egy, bármerre is járjon. (Ez egyébként is fontos pontja a Bosch szervizpolitikájának.) Hasonló a helyzet Európa legtöbb országában, de a Bosch által „ritkábban lakottakban” sem reménytelen vállalkozás belátható távolságon belül ilyen szervizt találni. Innentől az ötlet több mint egyszerű: ha valaki partneréül szegődik ennek a hálózatnak, vagyis amolyan biztosításféle szerződést köt, annak szükség esetén bármelyik Bosch szerviz a rendelkezésére áll. A nap 24 órájában, bárhol Magyarországon, vagy ha azt választja, bárhol Európában.

Leáll az autó, defektet kap, nem működik a kulcs, a távirányító, kisebb baleset történt

Ha akár saját hibából is, eltörik, megreped valami, elfolyik a hűtőfolyadék, nem tölt a generátor, elszakad az ékszíj vagy a vezérműszíj – felsorolni is nehéz, mi minden történhet. És persze ilyenkor akkor a legnagyobb a baj, ha távol vagyunk az ismerős műhelytől, szerelőtől, nem tudunk jó barátot, rokont megkérni, hogy jöjjön értünk, tele a csomagtartó, velünk a család...

Amikor autója meghibásodott és mozgásképtelenné vált, a megoldás egyetlen telefonhívás

Magyarországra, magyar nyelven, és a többi már a hálózat dolga. Általában fél órán, extrém esetben egy órán belül ott lesz a segítség. Ha a hiba olyan, hogy a helyszínen megoldható a javítás, kijavítják. Ha szükséges, a kocsit a legközelebbi Bosch Car Service fogadja be. Ha alkatrészt kell beszerezni, hosszabb időt vesz igénybe a javítás, kaphat szállodai elhelyezést. Megszervezik a továbbutazást. Ha úgy alakul, csereautóval. Majd az elkészült kocsiért is kiutaztatják vagy elhozzák az autót (ahogy egyszerűbb és persze olcsóbb). Egyes csomagok a gépjárműtárolást és az üzenetközvetítést, tanácsadást is tartalmazzák. 
Mindennek ára a legolcsóbb, csak az országon belül érvényes csomag esetében háromezer forint, de a legdrágább, külföldre kiterjesztett segélyszolgálat sem kerül havi ezer forintba.

Az autó assistance SOS biztosítás a következő európai országokban érvényes:

Az Bosch AutoSOS biztosítás a következő országokra terjed ki: Andorra, Ausztria, Balti Államok, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Liechtenstein, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Törökország (európai rész), Vatikánváros.
Autó utazás biztosítás Csongrád megye, Szeged vonzás körzetében
Ilyen országúti segélyszerződést nálunk is köthet. A bónusz: ha itt Szegeden, vagy 30 kilométeres körzetben szorulna segítségre, magunk állunk szolgálatára. Kimegyünk, beszállítjuk az autót, intézkedünk a szükséges javításokról.