AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Auger

Auger futómű- kormányszerkezet alkatrészek

 

Az Auger egyike a világ vezető haszongépjármű alkatrészek beszállítóinak. Alapítása óta a saját lábán állt, és a kiváló minőséget garantálta. Az Auger szolgáltatásait a megbízhatóság jellemzi. Az Auger, mint a világ egyik vezető márkája, büszke, hogy Önnek teljes körű szolgáltatást tud nyújtani több, mint 60 országban. Az Auger folyamatosan nő, és most már több, mint 30.000 típusú alkatrész gyártója.


Auger motor, fék, sebességváltómű, felfüggesztés, hajtómű, kuplungAz Augernél megtalálható szinte minden fontos alkatrész az Európában használatos modellekhez. Nagykereskedő cégként nagyon erősek az utángyárott alkatrészek előállításában.

Az Auger ügyfelei elégedettek a csapat munkájával


Az ügyfelek elégedettsége kiemelten fontos a vállalat számára. Jól képzett személyzetük mindig azon fáradozik, hogy a vásárlók vágyait és igényeit kielégítsék, és megfelelően együtt tudjanak működni üzleti partnereikkel. Hisznek abban, hogy a tudás, gyorsaság, pontosság, összefogás, valamint a szolgáltatás-orientáltság napról napra értékesebbé fogja tenni a vállalkozást.

 

Együtt sokkal többre képesek


Auger alváz, kormányzó, kiegészítő berendezések, sűrített levegő rendszer, elektromos rendszer, propeller shaft, univerzális alkatrészek

 


A szakképzett munkaerőnek köszönhetően hatékony munkakörülményeket tudnak alkotni, melynek eredménye a kiváló teljesítmény és a magas fokú vásárlói elégedettség. Természetesen mindig igyekeznek ezeket a körülményeket fenntartani, és a haladást, fejlődést támogatni, a "Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!" mottójukkal.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Auger alkatrészeket:

Irány a bolt

Auger autó alkatrészek