AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Auger

Auger futómű- kormányszerkezet alkatrészek széles választéka az alkatreszek.hu kínálatában.

AUGER AUTOTECHNIK

Az Auger egyike a világ vezető haszongépjármű alkatrészek beszállítójának. Alapítása óta, az Auger a saját lábán állt és a jó minőséget garantálta. Az Auger szolgáltatásait a megbízhatóság jellemzi. Az Auger, mint a világ egyik vezető márkája, büszke, hogy Önnek teljes körű szolgáltatást tud nyújtani több, mint 60 országban. Az Auger folyamatosan nő, és most már több, mint 30.000 típusú alkatrész gyártója.


Az Augernél megtalálható szinte minden fontos alkatrész az európában használatos modellekhez. Nagykereskedő cégként nagyon erősek az utángyárott alkatrészek előállításában.

AUGER ügyfelei elégedettek a csapat munkájával


Az Augernek nagyon fontos az ügyfelek elégedettsége. A jól képzett személyzet mindig azon dolgozik, hogy a vásárlók vágyait és igényeit kielégítsék, és megfelelően együtt tudjonak működni az üzleti partnereikkel. Hisznek abban, hogy a tudás, gyorsaság, pontosság, összefogás, valamint a szolgáltatás orientáltság napról napra értékesebbé fogja tenni a vállalkozást.

Együtt sokkal többre képesekA szakképzett munkaerőnek köszönhetően hatékony munkakörülményeket tudnak alkotni, amely eredménye a kiváló teljesítmény és a magas fokú vásárlói elégedettség. Természetesen mindig igyekeznek ezeket a körülményeket fenntartani és a haladást, fejlődést támogatni, a "Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!" mottójukkal.

Keresse meg autójához megfelelő Auger alkatrészeket: