AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Asco

Asco alkatrészek

 

Az Asco vagy Aisin-Asco egy japán cég, amelynek fő profilja a kuplung és vízpumpa alkatrészek gyártása, elsősorban japán autó típusokhoz. Európai központja és gyára Belgiumban van.

A minőség az első

Az 1965-ben alapított cég alapfilozófiája, hogy a "minőség az első". Azt meg tudjuk állapítani, hogy a japán cégek többsége komolyan is veszi meghirdetett elveit. Az Aisin-Asco csoport ereje abban rejlik, hogy fejlett technológiai háttérrel és széles termékpalettával rendelkeznek.  A cég büszke arra, hogy a nagy japán autógyárak, például a Toyota és a Honda elsőszámú kuplung és vízszivattyú beszállítója. Ez egyben megalapozza, hogy az utángyártott termékeik is kiváló minőségűek legyenek. Az Aisin Asco csoport szinte minden autótípushoz széles választékban kínál hajtólánc, karosszéria, fék- és futómű, valamint motor alkatrészeket.

 

Asco alkatrészek webáruháza

 

Innovatív megoldásokat is használnak

A legjobb minőségű anyagokat használják, így termékeik jobban ellenállnak a korróziónak. Az Aisin-Asco vízszivattyúk például fejlett alumínium nyomásos öntés technológiával készülnek, ami lehetővé teszi a méret és a súly csökkentését a hűtési teljesítmény feláldozása nélkül.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Asco alkatrészeket:

Irány a bolt