AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Aminek minden autóban hasznát veszik, avagy az összecsukható vödör előnyei

Ha hiszi, ha nem, létezik az összecsukható vödör fogalma, amely csak elsőre hangzik őrültségnek, újra átgondolva igazán forradalmi találmány. Mert egy vödör sok esetben hasznos lehet az autóban is, csak hát akkora helyet foglal, hogy az már pazarlás. Ha viszont össze lehet csukni, akkor nyert ügyünk van.

Praktikus, egyben helytakarékos 

 

Létezik az életben olyan tárgy, amelyről sokáig nem tud az ember, aztán amikor rájön, hogy feltalálták, ráadásul elérhető bárki számára, már el sem tudja képzelni az életét nélküle. Nos, pontosan ilyen tárgy az összecsukható vödör. Hogy miről is van szó? Egy vödör funkcióit ugyebár nem kell bemutatni senkinek, ám ha ez fémből vagy műanyagból készült, jelentős teret foglal el a csomagtartóban, ráadásul elég csúnyán is mutat, ha valaki az összképet nézi. Funkcióját tekintve viszont hasznos, ha van egy ilyen eszköz nálunk, hamarosan azt is elmondjuk, miért. Az összecsukható változatnak éppen a helytakarékosság a lényege, mert könnyedén összeszerelhető és eltehető, mégis ellátja egy átlagos vödör funkcióját. Lehet benne folyékony anyagot, apró tárgyakat tárolni, szállítani, és stabilabb rögzítést ad ezeknek, mint egy egyszerű táska. Létezik olyan változata, amelynek puhább anyagból készül az oldala, és annak adnak egy rögzítést, de van a lamellaszerűen kinyíló változat is, amely stabilabb. Áruházunkban négy- és kilencliteres változatból tud válogatni, és a színekkel is lehet variálni.

 

Összecsukható vödör

 

Bevásárlás, nyaralás, kempingezés, horgászás

 

Mire jó? Mondhatnánk, hogy szinte mindenre, ami talán kicsit túlzás, ám az biztos, hogy legalább heti szinten használatba vesszük majd. Az alaphelyzet a bevásárlás: ugyanúgy alkalmas a pakolásra, mint egy táska, ám sokkal stabilabb, és nem szakad le a füle néhány doboz tejtől. Nyaralás? Ha tengerpartra indul, biztosan szüksége lesz a hőségben hideg folyadékra a hidratáltság megőrzéséhez. Hiába visz azonban otthonról néhány üveggel, azonnal felmelegszenek a napon. Ha viszont a part közelében vásárol egy zacskó jeget egy benzinkúton, beleönti azt az összecsukható vödörbe, és elhelyezi egy árnyákosabb részen, a jégbe ágyazott üvegekben kellemesen hűs hőmérsékletű marad a folyadék. Kempingezés? Tábortűz? A vödör segítségével egyszerre hozhat jelentősebb mennyiségű vizet, így könnyen el lehet oldani a még parázsló fadarabokat. Horgászás? Kézmosónak, de a kisebb csalihalak tárolására is alkalmas lesz a vödörrel kimert tóvíz vagy folyóvíz. A lehetőségek tárháza végtelen – mi megmondtuk: összecsukható vödör nélkül csak addig lehet élni, amíg valaki nem tud annak létezéséről.