AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kompresszor választása.


Kompresszor segíthet akkor is a gumiabroncs felpumpálásában, ha nincs a közelben gumijavító. Az erre alkalmas mobil kompresszort csak a szivargyújtóra kell csatlakoztatnunk és a gumiabroncsok mellett szinte bármit fel lehet vele pumpálni a többfunkciós fej használatával.

A szivargyújtóra csatlakoztatható kompresszor használatának lehetőségei az autósok életében

Az magától értetődő, hogy mennyire praktikus egy olyan kompresszor, amit a csomagtartóból elővarázsolva a szivargyújtóhoz kapcsolva a gumiabroncsok kényelmes felpumpálására lehet használni. Ez önmagában elég indok lenne arra, hogy megvásároljuk, de ennél sokkal többre is képes.


Rendelje meg autójához a szivargyújtóra csatlakoztatható kompresszort:


A megfelelő végződés, fúvófej felszerelésével kiválóan használható a gumimatrac, vagy a gumicsónak, de a felfújható kerti medence felpumpálására is. Mint ahogy eldugult csövek, vagy szelepek tisztításában is nagy hasznunkra lehet. Mondjuk, ha egy ablakmosó fúvókája dugult el, a legcélravezetőbb és legfinomabb módszer, ha a kompresszorral fújjuk ki belőle a szennyeződést. Természetesen csatlakoztatható más kompressziót igénylő berendezésekhez, mint például festékszórókhoz, vagy permetezőkhöz is. Hosszabb használata esetén célszerű egyidejűleg járatni a motort, hogy ne merítse le az akkumulátorunkat.

Kompresszor beszerzése

A legfontosabb, amire az autó szivargyújtójáról üzemeltethető kompresszor beszerzésénél ügyelnünk kell, hogy a kompresszor azon a feszültségen működjön, amilyen feszültséget az akkumulátorunk biztosít. A teljesítmény adata is fontos, de nem annyira, mint a feszültségé, mert az autóakkumulátorok általában rendelkeznek azzal a teljesítménnyel, amire egy mobil kompresszornak szüksége van. Amennyiben ezzel nincs gond, akkor már csak az árat figyeljük, mert nem mindegy, hogy hol szerezzük be ezt a hasznos kis elektromos berendezést.