AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Alkar

Alkar több, mint 30 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik visszapillantó tükrök, tükörlapok és lámpatestek terén.

Alkar utángyártott minőségi visszapillantó tükrök!

Az Alkar márkanév mögött a világ egyik legnagyobb autó visszapillantó tükör gyártója rejtőzik. A cég nem csak impozáns mennyiségben, kiváló minőségben, de hallatlan választékban áll a megrendelők szolgálatában.

Alkar tükör mindenkinek

Az 1968-ban alapított, tehát hamarosan 70 éves cég mára már közel a csúcson jár. Termékeiket 78 országba exportálják. A cég független fejlesztő és gyártó, de az összes nagy márkához kínál utángyártott visszapillantó tükröket. A választékuk érzékeltetésére csak annyit, hogy giga méretű és a legkorszerűbb logisztikai normák szerint megszervezett raktárukban 15 ezer különféle terméket készleteznek, így szinte azonnal képesek bármilyen rendelésnek a világ bármely pontján eleget tenni. Nagy erősségük, hogy a gyártást három kontinensen, Európán kívül Afrikában és Kínában is megszervezték.

 

 

Alkar visszapillantó tükrök

 

Keresse meg az autójához megfelelő Alkar alkatrészeket országosan legkedvezőbb áron

Irány a bolt

 

Nem csak visszapillantó tükrök

 

A cég, amely évente nem kevesebb, mint 1,85 millió terméket gyárt, nem csak visszapillantó tükröket kínál. Kiváló minőségű világítótesteket is készítenek ugyancsak gépkocsik számára, de ajánlanak – főleg kamionoknak – légellenállás csökkentő, légterelő lemezeket is. Az Alkar nem csak a termékeire, de a vállalat logisztikai teljesítményére is méltán büszke. A legtöbb megrendelést Európában 24 óra alatt tudják teljesíteni. Spanyolországban és Németországban nagy sikerrel üzemeltetik éjszakai fuvarszolgáltatásukat, ami annyit jelent, hogy a megrendelt alkatrészt másnap munkakezdésre a boltba vagy az autószervizbe szállítják. 

 

 

Alkar alkatrészek webáruházunkban:

  • Visszapillantó tükör
  • Visszapillantó tükörlap
  • Fényszóró
  • Visszapillantó burkolat
  • Hátsó lámpa
  • Villogó 
  • Ködfényszóró