AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ajusa tömítések, alkatrészek

Ajusa alkatrészek, Ajusa tömítések

 
Az Ajusa cég három és fél évtizeddel ezelőtt kezdte a fokozatosan bővülő tömítés birodalom felépítését.
 

Fő profilja a tömítésgyártás

 
Az Ajusa eredetileg csak tömítéseket gyártott, mára azonban már sokféle motoralkatrész, mint például hengerfejcsavar, vezérműtengely, hidraulikus szelepemelő is készül náluk. A vállalat vezérképviselettel rendelkezik az Egyesült Államokban, Mexikóban, Brazíliában, Oroszországban és Kínában egyaránt. Az Ajusa mintegy százféle típushoz készít a dél-spanyolországi üzemében utángyártott termékeket; gyakorlatilag az összes gépjárműtípushoz, személy- és teherautóhoz, mezőgazdasági erőgéphez, kommunális eszközhöz egyaránt. Szakmai körökben közismert, hogy 1995-ig a tömítések alapanyaga azbeszt volt, a világon elsőként az Ajusa hagyta el ezt a mérgező anyagot!
 
Népszerű Ajusa alkatrészek webáruházunkban:
  • Ajusa hengerfej tömítés
  • Ajusa hengerfejcsavar készlet
  • Ajusa felső tömítéskészlet
  • Ajusa alsó tömítéskészlet
  • Ajusa szelepfedél tömítés készlet
  • Ajusa szívósor tömítés

Ajusa tömítések

 

Keresse meg az autójához megfelelő Ajusa tömítés alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Ajusa tömítéskínálat

 

A hengerfej tömítés és tömítéskészlet a motor egyik legérzékenyebb, legkritikusabb eleme, mely a hengerfejet a motorblokkhoz szorítja, tömíti azt. Ajusa hengerfej tömítés a legtöbb európai és ázsiai autómárka modelljeihez beszerezhető.

 

Az Ajusa hengerfejcsavar készlet több mint 70 millió, jelenleg is forgalomban lévő autóban megtalálható. Ő kínálja az ágazat talán legszélesebb, legtöbb modellre kiterjedő tömítés választékát. A készlet tartalmaz tőcsavart, anyákat és a hozzájuk tartozó kenőanyagot is – ugyanis csak ezek segítségével lehet a megfelelő nyomatékot beállítani szerelés közben. 

 

Az Ajusa szelepfedél tömítés és tömítéskészlet a szelepfedelet szorítja a hengerfejre. Bizonyos modellekben olyan kiegészítő alkatrészekre is szükség lehet, mint például a mai modern motoroknál használt gyújtógyertya tömítés vagy apró tömítőgyűrűk. Az Ajusa gyári, OE minőségű tömítéskészletei azonban minden szükséges kiegészítő elemet tartalmaznak.