AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ajándék ötletek autós férfiaknak

Nem is gondolnánk, hogy milyen remek autós kiegészítőket találunk az üzletekben, melyek tökéletes ajándékként szolgálhatnak bármelyik autótulajdonos számára.

Menetrögzítő kamera vagy egy autós akkumulátor töltő?

Az ajándékozás során, biztos sikert érhetünk el egy Dash Cams készülékkel, ami egy nagyfelbontású, GPS-es menetrögzítő kamera. Ez egy nagyon hasznos eszköz. Riasztásokkal jelzi, ha például ráfutásos ütközésre kerülne sor (figyelmeztet és a közlekedési kamerákat riasztja), és ezáltal segít elkerülni a baleseteket. Az ütközésekről felvételt készít, ami tartalmazza a helyszínt, az irányt, a sebességet, a dátumot és az időt, így látható, hogy mikor és hol történt az esemény. Ennek az eszköznek az eseményérzékelője (G-szenzor), automatikusan elmenti az ütközésről készült felvételt. Nagyszerű minőségű filmet rögzít, akár még sötétben is. Egy másik remek ötlet az ajándékozásra a Mini Jump Starter, vagyis az autós akkumulátor töltő. Biztosan sokan kerültek már olyan helyzetbe, hogy induláskor, főleg télen, nem indult el az autó. Ez a kis töltő, nagyon praktikus lehet ilyen esetekben, mivel alkalmas az autó akkumulátorának rásegítésére. Ezek mellett mobileszközök töltésére is használhatjuk (például okos-telefonoknál, tableteknél). Kis méretének köszönhetően, elfér akár a kesztyűtartóban is.

Autós férfiaknak ajándék

A praktikusság elengedhetetlen része egy tökéletes ajándéknak

Garantáltan minden autós-férfinak örömet tudunk szerezni egy szerszámkészlettel. Erre mindig szükség van, amikor otthon vagy akár útközben kerül sor a szerelésre. Egy ilyen szett, minden olyan szerszámot tartalmaz, melyre szüksége lehet egy autósnak. A praktikus bőrönd kialakítású tartóban, könnyedén szállíthatóvá válnak a szerszámok. Ezeknek árai kedvezőek, így kevés anyagi ráfordítással juthatunk hozzá, egy valóban hasznos ajándékhoz. A szerszámok mellett, egy autó tulajdonosnak, bármikor szüksége lehet gumiabroncs-javító készletre. Ez nagyon egyszerűen használható. Ennek segítségével, még egy kezdő sofőr is könnyedén elbánik egy kilyukadt autógumival. 5 -10 perc alatt végezhetünk a gumi felfújásával, miközben nem okozunk kárt a gumiabroncsban, sem a felniben. Biztonságos, praktikus és komfortos. Itt nincs szükség az autó felemelésére vagy a kerék eltávolítására. A csomag hátulján részletes használati utasítást találunk, mely alapján gyerekjáték lesz a munkafolyamat, és már pár perc után, nyugodtan folytathatjuk tovább az utunkat.