AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

AcDelco

ACDelco a lejelentősebb GM (General Motors) eredeti alkatrészeket kínáló vállalat. Mint gyártó és mint kereskedő a kezdetektől arra törekszik, hogy csak a legjobb minőségű pótalkatrészeket kínálja az egész világon.

Az ACDelco az Eredeti GM alkatrészek szállítója

Az ACDelco 37 gyártósorán készült 90 ezer terméket kínál, melyek a világ minden táján megtalálhatók a kereskedők polcain és a szervizek raktáraiban. Nem csak a legkiválóbb alkatrészek gyártója és forgalmazója, de az ehhez a tevékenységhez kapcsolódó legjobb szolgáltatást nyújtó vállalat is. A GM járműveinek minden eredeti alkatrésze, amely az ACDelconál készült, nem csak megfelel a GM által támasztott minőségi követelményeknek, de általában túl is teljesíti azokat. Ennek köszönhetően a vállalat eredeti fejlesztésű termékei, a GM autóin kívül más világmárkákban is megtalálhatók.

 

Keresse meg autójához megfelelő AcDelko alkatrészeket országosan legkedvezőbb áron:

Az ACDelco maga is szervizel

Az ACDelco sokat tud a pótalkatrészekről azért is, mert maga is kiterjedt szervizhálózatot tart fenn az Egyesült Államokban. Ezek országúti segélyszolgálatot is üzemeltetnek, amelynek keretében, tagsági díj fejében számos ingyenes szolgáltatás és autómentés is jár. Természetesen a szolgáltatást igénybe vevők kedvezménnyel jutnak a szükséges pótalkatrészekhez és házhoz szállítják számukra az üzemeléshez szükséges anyagokat, mint a hűtő folyadékot, olajakat és mindenféle adalékokat. Ennek a jelentősége abban van, hogy a konkrét javító munka során az ACDelco, mint gyártó, közvetlen tapasztalatokra tesz szert a saját alkatrészei minőségéről.

ACDELCO márkaismertető

Az USA-beli ACDELCO vezető cég az utángyártott alkatrészek piacán. A több, mint 90000 jó minőségű alkatrészt mindegyikét az ACDELCO magas elvárásainak megfelelően gyártják és tesztelik. A cég GM kínálatának minden része megfelel a GM gyártói előírásoknak.

Termékkínálatukban többek között szerepelnek:

acdelco alkatrészek

  • Levegőszűrő
  • Hosszbordás szíj
  • Vezérműszíj
  • Olajszűrő
  • Izzítógyertya
  • Üzemanyagszűrő
  • Ékszíj