AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

ABS - akkumulátorok

ABS akkumulátorok ezen a néven nem olyan régen készülnek. A kanadai alapítású cég 1988 óta foglalkozik elemek, akkumulátorok  és tartozékaik gyártásával a legkiválóbb alapanyagokból és részegységekből, nem csak ipari, telekommunikációs rendeltetéssel, de autók számára is.

ABS akkumulátor gyártás és összeszerelés

ABS akkumulátor webáruházAz ABS üzleti modelljét három alapelv határozza meg. Egyrészt a kiváló és drága alapanyagok felhasználása, és a magas színvonalú gyártáskultúrára alapozott minőség. Másrészt az akkumulátorok részegységeinek beszerzése márkás gyártóktól, majd összeszerelése saját üzemben. Harmadsorban pedig az, hogy a gyár – főleg Kanadán és az Egyesült Államokon kívül értékesített akkumulátorait - külföldön működő, kiváló tanúsítványokkal rendelkező, helyi gyártókkal állíttatja elő. Ez gyakran oda vezet, hogy az ABS márkanév alatt ismert európai akkumulátor-gyártó terméke rejtezik. Ez annyit jelent, hogy azok az akkumulátorok, amelyek nem az Egyesült Államokban, a Massachusetts állambeli East Bridgewaterben készülnek, legalább olyan jó minőségűek, mint az eredeti ABS akkumulátorok.

Az ABS akku világmárka minőségű

Aki ABS akkumulátort vásárol Magyarországon, az egy olyan termék birtokába kerül, ami teljes egészében megegyezik a Perion akkumulátorral. Igazából az egyetlen különbség köztük az akkumulátorra írt névben van. Mivel az 1883 óta létező Perion a 2000-es évek elejétől a Johnson Controls tulajdonában van, ezért ez alatt a márkanév alatt futó akkumulátorok a Varta és a Bosch gyáraiban készülnek, és így Varta és Bosch minőségűek. Ennek fényében nem meglepő, hogy az ABS márkanevű akkumulátorok minden autóhoz, minden teljesítményben hozzáférhetőek, ideértve a hozzájuk tartozó kiegészítőket és a szervizt is.

 

Keresse meg az autójához megfelelő ABS akkumulátort:
Irány a bolt