AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Abe fék alkatrészek

A cég neve az Automotive Brake Engineering szavakból tevődik össze, ám az angol név ellenére egy lengyel alkatrészgyártóról van szó. Az Abe termékeire a kiváló ár-érték arány a jellemző.

Abe fék alkatrészek

 

Az Abe, vagyis az Automotive Brake Engineering márkát használó lengyel cég az autók fékrendszeréhez gyárt kiváló minőségű alkatrészeket kifejezetten kedvező áron. Gyakorlatilag a fékrendszer minden alkatrészét forgalmazza, a kínálatában megtalálható a féktárcsa, a fékdob, a fékbetét garnitúra és a fékpofa garnitúra éppen úgy, mint a fékszivattyú, a főfékhenger, a kerékfékhenger, a féknyereg, a kuplung főhenger, a fékcső, a fékpofa készlet dobfékhez, a fékmunkahenger, vagy a rugalmas fékcsövek. Az Abe alkatrészek a legtöbb autómárkához használhatók, személygépkocsikhoz éppen úgy, mint a teherautókhoz.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Abe fék alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

ABE fék alkatrészek

 

Különös figyelem a minőségre

Az Abe saját honlapján azt hangsúlyozza, hogy különös gondot fordít a legmagasabb minőségi követelmények teljesítésére és a legkorszerűbb technológia alkalmazására. Ezt igazolja, hogy nemcsak a népszerű tömegmárkák, hanem sportautók és luxus limuzinok számára is készít alkatrészeket. A fékrendszer alkatrészeihez beszerezték a szigorú ISO/TS 16941 minőség tanúsítványokat is, a fékbetétekhez pedig az európai jogszabályoknak megfelelően az ECR-90 minőség tanúsítványt. Az Abe mára már számos országban működtet gyárakat.