AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Yokohama

Yokohama gumiabroncs kereső

 

A Yokohama 1917-ben az amerikai BF Goodrich részvételével, Japánban alapított gumiabroncs gyártó. Abroncsai elsősorban a sportos stílusú vezetők körében kedveltek. Számos európai és japán luxus- és sportautón megtalálhatók első szerelésű abroncsként.

 

Yokohama gumi webáruház

Japán fejlesztésű közép kategóriás abroncs

A Yokohama abroncsok Japánban készülnek. A Yokohama gyár - amely jelenleg Japán második, a világ ötödik legnagyobb gumiipari vállalata - 1917-es alapítása óta folyamatosan óriási összegeket fordít az igen tőkeigényes kutatás/fejlesztési szektorra, és kínosan ügyel arra, hogy abroncsai minden kategóriában a világ élvonalába tartozzanak. Az elmúlt évtizedekben a márkanév szinte egybeforrt a versenysporttal. Szinte nincs olyan versenyág, ahol ne avattak volna bajnokot Yokohama abronccsal Számos gumijuk szinte a versenypályákon "született", ezért nem véletlen, hogy a márkanév ma elsősorban a sportautókat kedvelők körében örvend igen nagy népszerűségnek. Yokohama téli gumi és nyári gumi egyaránt elérhető kínálatunkban!

 

Keresse meg az autójához megfelelő Yokohama gumikat:

Irány a bolt

Yokohama gumi

Yokohama igazi kuriózum, a függetlenségét megőrző japán márka.

A Yokohama nyári gumik és téli gumik mára már fogalommá váltak a tuningot és a sportos vezetést kedvelő vásárlók körében. Gumiabroncsai mind a versenysportban (WTTC), mind a vezető autógyárak exkluzív modelljein megtalálhatóak, ahol fontos a megfelelő teljesítmény.