AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Wertteile

Wertteile alkatrészek, Wertteile lengéscsillapító, féktárcsa, fékdob

 

A Wertteile lengyel cég magas színvonalú, európai uniós szabványoknak megfelelő alkatrészeket gyárt. Ennek köszönhetően garantálják a biztonságot, megbízhatóságot és tartósságot. Ezt a precíz gyártási folyamatok és a nagy gonddal kifejlesztett technológia csak még tovább erősítik.

 

Gazdag termékválaszték jellemzi

 

A Wertteile márka termékeit a GORDON nagykereskedő cégnek köszönhetően számos országban forgalmazzák. Csak az anyaországban, Lengyelországban több mint 150 telephelyük van, így garantált a kiváló elláthatóság. Kínálatuk rendkívül gazdag, megtalálhatóak benne autó felfüggesztés, kormányzás alkatrészek, fék alkatrészek, féktárcsák, fékdobok, hajtómű alkatrészek. Mindezeket teherautók számára is gyártják. Választékukat folyamatosan bővítik, hogy helyt tudjanak állni a mai modern autóalkatrész-piac követelményeivel szemben. Minden évben több tucat alkatrész jelenik meg kínálatukban, ezzel garantálva a változó autóipari technológiákhoz, új autókhoz való alkalmazkodást.

 

Népszerű Wertteile alkatrészek webáruházunkban:

  • Wertteile lengéscsillapító
  • Wertteile féktárcsa
  • Wertteile fékdob
  • Wertteile lengőkar
  • Wertteile fékbetét

 

Keresse meg az autójához megfelelő Wertteile alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Wertteile alkatrészek széles választéka

 

Milyen termékcsoportokat gyárt a Wertteile?

 

A Wertteile lengéscsillapító a tanúsítvánnyal alátámasztott kiváló minőséget kedvező árakkal párosítja. Nem csak kényelmet garantál a sofőr és utasok számára, de optimális vezetési körülményeket is biztosít.

 

A Wertteile számos fékalkatrész típus kínál európai, koreai és főleg japán autómárkákhoz. A Wertteile fékbetét biztonságos, kényelmes fékezést és hosszú élettartamot garantál. A Wertteile féktárcsa szintén kiváló minőséggel bír, tervezésekor olyan műszaki paramétereket alkalmaznak, melyek minden közlekedési szituációban, körülményekben hatékony fékerőt adnak, mindemellett tartós és a deformálódással szemben is ellenálló. A Wertteile fékdob gyártásakor modern módszereket, technológiát ötvöznek, melyhez gondosan kiválasztott alapanyagokat társítanak. Így még a legigényesebb, legérzékenyebb vásárlóik is elégedett lehetnek vele. Wertteile fékpofa gyakorlatilag az összes jelentősebb európai, japán és koreai autómárkához készül, az előállításukhoz alkalmazott súrlódó anyagok hosszú élettartamot garantálnak.

 

A Wertteile hűtő- és fűtőalkatrészek között minden jelentősebb termékcsoportot megtalálunk, legyen szó radiátorokról, klímahűtőkről stb. A világ legnagyobb, vezető gyártóival szemben versenyképes minőséget kínálnak a gondos kivitelezésnek köszönhetően.

 

A Wertteile gyújtásalkatrész és különböző érzékelő alkatrészek kínálatából rendelhetünk gyújtástekercseket, gyújtáskapcsolót, ABS-érzékelőt – a teljesség igénye nélkül. Az alkatrészek gyártásakor garantált kiváló minőség a garancia arra, hogy hosszú távon is használhatóak maradnak, és biztosítják az autó optimális teljesítményét.

 

A felsorolásból nem hagyhatjuk ki a Wetteile szűrőket sem, az olaj-, levegő-, üzemanyag- és pollenszűrők is megtalálhatóak kínálatukban.