AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vasco Filters

Vasco szűrők széles választéka a Kovács Autóalkatrész kínálatában, minőségi termékek olcsón vásárolhatóak webáruházunkban házhozszállítással országosan.

VASCO FILTERS termékeket a világ vezető szűrőgyártói készítik és természetesen megfelelnek a legmagasabb szintű gyári előírásoknak.

A közel 1.000 cikkszámmal rendelkező termékkínálatot tartalmazó termékcsalád filozófiája: a kiváló minőségű termékek előállítása versenyképes áron. Ez teszi olyan népszerűvé a VASCO FILTERS -t. A David Vasco cég egy magántulajdonban lévő vállalkozás lengyelországi székhellyel (Bielsko-Biała városban). A vállalat fő tevékenysége személy- és kishaszongépjárművekhez nélkülözhetetlen alkatrészek forgalmazása. A VASCO FILTERS kezdete 2006-ban volt, mikor új szűrőcsaládként került bevezetésre, a vállalat saját márkaneve alatt. Eleinte a VASCO FILTERS márkanév alatti termékek főleg a német autókhoz kínált szűrőket, melyet a nagy sikeren felbuzdulva mára (az utóbbi 5 év alatt) termékpalettájuk 1.000 cikkszámra bővült. Rendkívül sok típusú személy- és kisteherautóhoz használható olaj-, levegő- üzemanyag- és utastérszűrők a VASCO FILTERS kínálatában. Magyarországra 2007-ben került VASCO FILTERS, mikor a David Vasco vállalat megkezdte termékeinek exportálását egyszerre több európai országba.

 

Keresse meg autójához megfelelő Vesco szűrőket akciós árakon:

 

 
A VASCO FILTERS erősségei
- a termékekre vonatkozó mindenkor érvényes OE előírások szerinti tökéletes minőség biztosítása,
- új termékek gyors bevezetése,
- versenyképes ár,
- dekoratív csomagolás minden fontos, szükséges információval ellátva,
- a legkeresettebb cikkszámok teljes kínálata,
- vonalkódrendszer