AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Új Skoda a márciusi Genfi Autószalonon

Új Skoda bemutatkozása várható a március elején sorra kerülő 86. Genfi Autószalonon. Több hónapos hallgatás után a Kelet-Európában hagyományosan népszerű márka új modellel rukkol elő.

Jön a Skoda VisionS SUV

Alig néhányat kell aludni és március 3-11. között ismét ömleni fognak a hírek a svájci Genfből, amely ezekre a napokra az autózás fővárosává lép elő. Úgy tűnik, hogy a rendezvényre a Skoda is tartogat újdonságot, ha akkora meglepetést nem is, hiszen a hírek folyamatosan szivárogtak a Škoda VisionS-ről, ami egy SUV, vagyis egy „sport utility vehicle”, egy szabadidő kocsi lesz, mégpedig hibrid meghajtással, amelynél három motor fog együttműködni. Egy 1,4-es TSI (156 LE és 250 Nm) továbbá két elektromos motor. Elől egy 54 lóerős, hátul pedig egy 114 Lóerős e-motorral.

Jó-e nekünk a TSI?

Mindehhez természetesen új, dinamikus dizájn és mindenütt ledes világítótestek párosulnak. Arról ugyanakkor egyelőre megoszlanak a vélemények, hogy mennyire jó is az új TSI megoldás, mégpedig nem csak a Skoda, de más márkák esetében is, bár nem kellene elkapkodni az ítéleteket, ugyanis nagyon kevés a tapasztalat velük és nyilván ezek alapján majd lehet csiszolgatni is rajtuk. Amit egyelőre ezen túl az új Skoda VisionS-ről tudni lehet, az nem igen több a semminél, viszont fontos információ, hogy csak elektromos meghajtással 50 kilométernél messzebbre nem jutunk vele.

Skoda alkatrészek kedvező árakon: 

 

További kapcsolódó cikkeink használtautó vásárlással és más autós hírekkel kapcsolatosan itt olvasható >>