AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Mutatunk egy trükköt, amellyel több ezer forintot spórolhat az autó takarításán

Van a kezünkben négyezer forint, miközben az autónk belső tere koszos, tele van morzsával, porral. Két megoldás létezik: elvisszük egy mosóba, ahol előbb időpontot kell foglalni, majd várni egy órát, mire elvégzik a belső tér tisztítását. A másik, hogy a pénzből vásárolunk egy autós porszívót, amely eltávolítja a koszmennyiség jelentős részét, és a későbbiekben is számtalan alkalommal lesz még a segítségünkre – további költségek nélkül, ingyen. Ugye, hogy a második hangzik jobban?

Gyors és jó megoldás az autós porszívó

 

Egy tiszta kocsiba egész más élmény beszállni, mint egy koszosba, ebben talán mindenki egyetért. Ha olyan helyre megyünk, ahol „meg kell jelenni”, szintén nem mindegy, hogyan néz ki az autónk, mennyire csillog a karosszéria. A külsején egész gyorsan lehet segíteni, többféle autómosási technika létezik, amely néhány perc alatt tisztára varázsolja a kocsit. Ha viszont a belsőről beszélünk, már nehezebb a helyzet. Egy autómosóba nem egyszerű bejelentkezni belső takarításra, ráadásul van, hogy egy órára is ott kell hagyni a járművet, mire végeznek vele, ami nem mindig fér bele időben. Hogy a munkáért elkért párezer forintról már ne is beszéljünk. Az autókozmetika pedig még drágább, és hiába végeznek kiváló munkát, hetente nem szokás odahordani a kocsit. Ha viszont a belső takarításért minden alkalommal kifizetett kettő-, három-, esetleg négyezer forintot befektetjük, és saját használatra vásárolunk belőle egy autós porszívót, egy gyors és jó megoldáshoz férünk hozzá.

 

Porszívó az autóban

 

Látványos megoldás

 

Kocsiban étkező sofőröknél, kisgyermekes családoknál fordul elő a leginkább, hogy tele van morzsával az autó utastere, ez pedig könnyen és látványosan orvosolható, ha van a kezünk ügyében egy autós porszívó. Elég hozzá a szivargyújtó, hogy működésbe hozzuk, és ezek speciálisan úgy vannak kialakítva, hogy az autóban található apró résekbe is beférjenek, onnan is eltávolítsák a szennyeződéseket. Azt hiszi, önnek nincs szüksége ilyen eszközre? Nézzen be a két első ülés közötti területre, és ha makulátlan tisztaságot lát, akkor tényleg nincs. Ha viszont ropidarabok, apró szemétfoszlányok, morzsák lepik el ezt a „fekete lyukat”, akkor az autós porszívó jelenti a megoldást. Olyan ez, mint otthonában a rendrakás: az elején a leglátványosabb a folyamat. Ha a kocsi belső tere úgy néz ki, mint egy csatatér, akkor a pakolás és egy alapos porszívózás megoldja a gondokat. Persze nem árt áttörölni a műszerfalat, kitisztíttatni a lábunk alatti területet, de ha sietős a téma, a porszívózás is kielégítő részmegoldást biztosít majd.