AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Trico

Trico ablaktörlő alkatrészek, ablaktörlő lapátok választékunkban

 

Trico márkanév alatt a világ egyik legismertebb és legjobb autó ablaktörlő berendezéseket és alkatrészeket gyártó cégét tartja a világ autóipara nyilván. A Trico immár 100 éve az egyik legjobb.

 

1917 óta gyárt autókhoz ablaktörlőket

1917-ben szerelte fel az első személyautót egy sorozatgyártásra és általános felhasználásra alkalmas ablaktörlővel, és azóta is az iparág élvonalában állja a konkurensei versenyét. A legtöbb és a legfontosabb innovációkkal, továbbá hatalmas technikai vívmányokkal büszkélkedhet, amelyek kivétel nélkül a közlekedésbiztonság javulását szolgálják. Ezen a téren és a gyártástechnológia, valamint a gyártásfejlesztés területén elért eredményeinek köszönhetően a Trico a világ öt kontinensének gyakorlatilag minden országába és minden autógyárnak szállít a termékeiből.

 

Trico ablaktörlő alkatrész webáruház

Keresse meg az autójához megfelelő Trico ablaktörlő alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Évi 80 millió darabos termelésével az egyik, ha nem az egyedüli legnagyobb

 

Az egyszerű ablaktörlő lapátoktól kezdve a komplett, automata vezérlésű és érzékelők által vezérelt ablakmosó rendszerekig bezárólag a Trico mindent gyárt és fejleszt, ami az autózásban használatos ablaktörléssel összefügg. A cég arra a legbüszkébb, hogy nincs a világon még egy olyan gyártó, amelyik annyit tett volna az autóvezetők jobb látáslehetőségeinek megteremtéséért, mint ők. Ma már nem csak azzal tudnak a világ élvonalában maradni, hogy vezetők az innovációban, de azzal is, hogy minden igényt kielégítő minőséget tudnak produkálni, és pedig tartósan, továbbá a világ bármely sarkába nagyon rövid idő alatt képesek a termékeiket leszállítani.